Sexul, cea mai plăcută metodă de slăbit. Câte calorii arzi când te dezbraci, când te săruţi sau când ajungi la orgasm

Sexul, cea mai plăcută metodă de slăbit. Câte calorii arzi când te dezbraci, când te săruţi sau când ajungi la orgasm
Sexul, cea mai plăcută metodă de slăbit. Câte calorii arzi când te dezbraci, când te săruţi sau când ajungi la orgasm

Cele mai memorabile antrenamente nu se fac la sală, ci în pat. Sexul, dar și flirtul sau micile nebunii din dormitor vă fac să pierdeți calorii. Experţii au calculat cu exactitate cât vă solicită jocurile erotice și care sunt cele care vă fac să transpirați mai mult

Preludiul : 238 calorii în jumătate de oră

Nu te grăbi. Sexul nu este un maraton. Încearcă să prelungeşti preludiul cât mai mult încercând sărutari şi poziţii care te pun în mişcare. Te poţi gândi la un alt mod mai plăcut de a pierde până la 240 de calorii?

Dezbrăcatul, între 10 și 80 de calorii

Dacă te miști încet și senzual, dezbrăcatul va deveni parte din preludiu. În plus, arzi calorii. Un cercetător italian a descoperit că numai datul jos al hainelor va duce la arderea a opt până la zece calorii.  Mai  mult, cei mai jucăuși în dormitor vor fi fericiți să afle că efortul de a scoate sutienul cu dinții îi ajută să se mențină în formă. Un bărbat care alege să nu își folosească mâinile pentru a dezbrăca o femeie arde până la 80 de calorii.

Săruturile: 90 de calorii pe oră

Începuturile de relație sunt piperate de săruturile lungi și de jocurile continue. Când atracția e atât de mare nici nu-ți dai seama când trece timpul și uite așa se pierd calorii.

Sexul, 144 de calorii

Pe lângă plăcere, sexul este unul dintre cele mai bune modalității de a pierde kilograme. În fața satisfacției trupești, efortul fizic depus într-o partidă de sex trece aproape insesizabil. Cu cât durează mai mult și este mai pasional, cu atât ardeți mai multe grăsimi. ”Dacă femeia stă deasupra și se mișcă  sus și jos își lucrează fesele și coapsele și poate arde până la 207 calorii în 30 de minute”, explică sexologul american Jaiya Kinzbach, care spune că asemenea mișcări sunt și extrem de plăcute. În plus, femeile care au orgasm cosumă mai multe calorii decât cele care nu au un final la fel de fericit, în timpul orgasmului putând fi arse între 60 şi 100 de calorii.

Masajul, 80 de calorii

Dacă alegi să îți răsfeți partenerul cu un masaj senzual, află că ai și tu ai ceva de câștiat. Mișcările lente și apăsate nu numai că sunt mai senzuale, dar vă fac să pierdeți și mai multe calorii. Efortul fizic nu este atât de mare, iar răsplata nu se lasă așteptată. Dacă masajul a fost unul satisfăcător, cu siguranță partenerul vă va
răsplăti pe măsură.

Jocurile erotice, 238 de calorii

Mângâierile pasionale, atingerile și jocurile din dormitor pot fi mai solicitante decât credeți, iar asta din cauza dorinței, cred specialiștii. ”Jocurile erotice, tatonarea intensifică respirația, iar asta face ca oranismul nostru să ardă mai multe calorii”, spune expertul în relații Gilda Carle, care susține că atmosfera încinsă din dormitor face ca cei doi să transpire și mai mult, iar asta însemnă calorii pierdute. Jucați-vă unul cu celălalt, răstogoloți-vă prin pat, iar asta va face ca jocurile voastre sexuale să fie mai intense și automat mai solicitante.

89 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook