Sfaturi pentru a avea coafura perfecta la nunta

Sfaturi pentru a avea coafura perfecta la nunta
Sfaturi pentru a avea coafura perfecta la nunta

Momentul nuntii este foarte important atat pentru mireasa cat si pentru celelalte invitate. Asa ca va dam cateva sfaturi despre cum ar trebui sa va aranjati coafura.

1. Cu sase luni inainte de nunta se impune deja o vizita la stilist. NU uitati sa duceti cu voi accesoriile pentru par si o fotografie a rochiei de mireasa. Cu cat stie mai multe despre nunta, cu atat mai bine va putea stilistul sa va ofere coafura cea mai potrivita.

2. Daca v-ati gandit la o repetitie a nuntii, n-ar strica sa o faceti folosind coafura de mireasa pe care ati ales-o pentru marele eveniment. Astfel, veti face o repetitie finala si pentru acest aspect deosebit de important.

3. In timpul repetitiei plimbati-va cat mai mult. Incercati astfel sa determinati starea de confort pe care noua coafura v-o ofera. Nu uitati insa, cu cat mai simplu, cu atat mai bine.

coafura mireasa perfecta4. Cand faceti alegerea stilului, luati in considerare nu numai anotimpul ci si timpul din zi la care se va produce evenimentul (zi sau noapte). Lasati parul desfacut ziua si prins in coc seara.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Tags: ,
1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook