Slabire cu hrean. Cum functioneaza

Slabire cu hrean. Cum functioneaza
Slabire cu hrean. Cum functioneaza

Pentru a da jos cel putin 4 kilograme si a subtia talia in timp foarte scurt, puteti apela fara grija la cura de slabire cu hrean.
Cura de slabire cu hrean nu este bazata in totalitate pe hrean, ci presupune un amestec al hreanului cu lamaie si cu miere.
Aceasta combinatie face minuni asupra organismului, avand in vedere ca hreanul este o sursa minunata de fibre si proteine, nu are multe grasimi si multe calorii si da imediat senzatia de satietate.
Pe langa hrean, mierea si lamaia, combinate, actioneaza foarte puternic asupra ficatului, curatandu-l si facandu-l sa functioneze in parametri optimi. Astfel, digestia si tot procesul metabolic sunt imbunatatite, organismul reusind sa elimine grasimile in timp record.
CURA DE SLABIRE CU HREAN. CUM FUNCTIONEAZA
In primul rand, iara cum se prepara amestecul care ajuta la slabit si la eliminarea a cel putin 4 kilograme. Este nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lamani si un borcan de miere.
Continuarea pe Lyla.ro

Tags: ,
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Hreanul face parte din familia cruciferelor si e si goitrogenic. Consumat in cantitati mari si pe o perioada lunga de timp blocheaza tiroida si se poate creste in greutate. Eu am consumat varza si alte crucifere (ridiche neagra) pentru a scapa de simptomele cauzate de boala Basedow Graves. Asta pentru ca alaptam si nu puteam lua medicamente. Am eliminat si alimentele care contin tirozina (produse animale, alune, susan, soia, seminte de dovleac etc.) si astfel am ajuns sa cobor pulsul de la 130 batai/minut la 80 in doua saptamani. Respectand acest regim (+odihna si calm cat se poate) a inceput sa creasca si TSH-ul. Combinatia cu mierea, care stimuleaza tiroida, probabil il face sa nu-si arate coltii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *