Supa-minune care combate cancerul, bolile de inimă și de rinichi

Supa-minune care combate cancerul, bolile de inimă și de rinichi
Supa-minune care combate cancerul, bolile de inimă și de rinichi

Supa lui Hipocrate face parte din terapia lui Gerson, inventată de dr. Max Gerson. Dieta Gerson are importante proprietăți curative ajutând în tratarea unor boli grave precum cancerul, tuberculoza, diabetul, artrita, alergiile, ulcerul, bolile de inima, bolile de rinichi și scleroza multiplă.

Ingredientele:

– o țelină medie

– o rădăcină de pătrunjel medie

–  usturoi după gust

– două bucăţi mici praz

– 700g roşii sau mai mult

– două cepe medii

– un kilogram de cartofi

–  pătrunjel pentru gust

Mod de preparare:

Spălați legumele și tățiați-le cubulețe fără să le decojiți. Apoi adăugați suficientă apă cât să le acopere.

Fierbeți toate ingredientele la temperatură scăzută timp de o oră jumătate-două

După fiebere treceți legumele prin blender până obțineți o cremă groasă. Serviți cu pătrinjel proaspăt.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comments

  1. Un Cititor says:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Max_Gerson

    Retetele doctorului Gerson sunt periculoase si pot provoca moartea.Terapia este nesusținută științific și considerata potential periculoasa.

    Mai cititi!!!

  2. SUPA CE TREBUE CONSUMATA !!!!!!!!!!

  3. Reinventam legile naturii? Ce inseamna „fierbeti toate ingredientele la temperatura scazuta”?
    La ce tempertura fierbe apa? La 30 de grade?
    Traduceri facute de amatori…

  4. Din câte stiu eu , vitaminele se distrug prin fierbere si de aceea ar trebui un timp de fierbere de 7-8 minute , caci 10 minute sunt deja prea mult. deci , nicidecum o ora si jumatate , caci mâncarea nu mai are valoare nutritiva !
    În oala se pun întâi legumele care fierb mai greu , adica timp mai îndelungat , de exemplu radacinoasele , sa zicem: cartofii , telina , morcovii.
    Da , apa fierbe la 100°C , dar acest lucru nu trebuie luat mot-à-mot ! Se subântelege ca flacara aragazului trebuie sa fie mica sau daca aveti aragaz electric , folositi o treapta scazuta de exp. din I-II-III-IV trepte , alegeti treapta a II-a , deci mâncarea trebuie facuta la foc mic , sa nu distrugem vitaminele. Asa iese mâncarea si mai gustoasa ! Acum , nu stiu ce sa va spun despre acest timp dat , de o ora si jumatate ?!?! Cineva de specialitate trebuie sa ne explice , sa învatam mai departe , nicio problema!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *