Te bronzezi la salon? Iată ce boală cu transmitere sexuală poţi contacta

Te bronzezi la salon? Iată ce boală cu transmitere sexuală poţi contacta
Te bronzezi la salon? Iată ce boală cu transmitere sexuală poţi contacta

Cred că suntem cu toate de acord că a fi pală este mult mai sexy decât a avea o boală cu transmitere sexuală.

Capsulele de bronzat pot, în timp, la cancer de piele însă acum există un alt motiv pentru care trebuie să le eviţi. Conform dermatologului Dawn Marie Davies de la Clinica din Mayo, aceasta spune că de pe paturile de bronzat poţi fi infectată cu herpes genital. Încearcă să îi explici asta ginecologului tău sau şi mai rău, prietenului tău.

Această boală foarte contagioasă se răspândeşte de la o persoană la alta prin contactul direct piele-pe-piele, însă ea poate rezista foarte mult în exterior. Dacă tipa care a venit să se bronzeze înaintea ta îl are, atunci ai putea fi în bucluc

Căldura din interiorul solarului nu va ucide bacteria. De fapt, dacă bacteria este expusă unui amestec antiseptic însă nu suficient de puternic ca să o distrugă sau la o anumită lumină, însă nu suficient încât să o distrugă , poate deveni mai puternică. Davies spune “Am văzut foarte multe cazrui cu infecţii, păduchi sau infecţii cu herpes de la paturile de bronzat”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. La fel sau mult mai rau se intampla cu cei tatuati. Nu este vorba de infectii ci mult mai rau. Cand va veni vremea se va afla si nu mai e cale de intoarcere. Intre cei tatuati foarte putin si cei tatuati la greu, diferenta nu e sesizabila din moment ce Fata de campania de derutare a populatiei in privinta vaccinarii copiilor, cea cu – tatuatorii, va lovi din plin. Cei inca tineri n-au de unde sa stie efectele pentru ca n-aveau de unde sa stie ce element a fost strecurat in vopsele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *