Țineți cancerul la distanță respectând câteva reguli simple

Țineți cancerul la distanță respectând câteva reguli simple
Țineți cancerul la distanță respectând câteva reguli simple

1. Consumați fructe şi legume cultivate organic

Numeroase studii au demonstrat că vegetalele sunt principalii inamici ai cancerului din mai multe motive. Fitochimicalele din varză, brocoli, conopidă reduc riscul dezvoltării cancerului de esofac şi de stomac.

Institutul American pentru Cercetarea Cancerului a descoperit că licopenul din tomate împiedică dezvoltarea tumorilor. Antioxidanţii din fructele de pădure reduc inflamaţiile şi protejează împotriva cancerului de plămâni şi de colon.

2. Atenţie la cosmetice

Unele dintre cele mai cancerigene substanţe se regăsesc în produsele pe care le aplicăm pe unghii, păr, dinţi sau piele. Potrivit Environmental Working Group, ingredientele cancerigene inclusiv parabenii, formaldehida şi produsele petroliere distilate ar trebui evitate.

3. Alegeți cu grijă produsele de curăţenie

Majoritatea produselor de curăţenie conţin chimicale periculoase precum clorul, amoniacul şi nitrobenzenul. Evitaţi aceste toxine folosind produse naturale care conţin ingrediente extrase din plante şi uleiuri esenţiale.

4. Optaţi pentru curăţarea organică uscată a hainelor care foloseşte un grad limitat de dioxid de carbon, în locul substanţelor chimice denumite PERC. Conform National Resources Defense Council, PERC pot dăuna creierului şi sistemului nervos central şi au fost asociate unui risc crescut de cancer esofagian, limfom şi cancer de col uterin în cazul peroanelor care le-au folosit ocazional.

5. Reduceți stresul

Potrivit Institului Naţional al Cancerului, persoanele care se confruntă cu stres cronic au probleme digestive, de fertilitate şi un sistem imunitar slăbit. Un studiu din 2010 al UCLA a scos în evidenţă faptul că în cazul şoarecilor, stresul favorizează dezvoltarea cancerului de sân prin împiedicare sistemului imunitar să lupte cu boala.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comments

  1. daca nu ne-ati stresa cu tot felul de rahaturi deastea nu am face cancer din cauza stresului….

  2. Daca un adult din doi ar face cancer in timpul vietii asta ar insemna ca boala asta ar avea o incidenta de 50%. Asta fara sa ii socotim pe copii. Voi chiar sunteti cretini?

  3. E adevarat! Dar uiti caci se pot si vindeca de la sine unele inainte de a ajunge la medic! Ultimul punct e cel mai important! Si sa numim nu doar stresul, ci starile de conflicte interioare nerezolvate genereaza cancere, asteptarile noastre prea mari in raport cu realitatea obiectiva si faptul ca nu ne putem adapta. Dupa noua metoda germana cancerul este comandat de creier ca sa ne aduca la realitate. Daca nu ne rezolvam conflictele interioare, el evolueaza. Pana la urma indivizii puternici rezista. Selectie naturala!

  4. 1. Bai, guri sparte, cei de la Comentarii: J, John si Pacala, nu va obliga nimeni sa cititi articolele (reveniti la manele si la cancan, pentru ca oricum pareti exact de nivelul asta).
    2.Sunteti care de care mai agramati „caci” pus aiurea etc. Voi sunteti de-aia cu „decat” folosit peste tot, nu? :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *