Top 3 mituri despre viaţa sexuală după căsătorie

Top 3 mituri despre viaţa sexuală după căsătorie
Top 3 mituri despre viaţa sexuală după căsătorie

Crezi că actele sexuale se răresc după ce ai făcut pasul cel mare sau că va deveni plictisitor să faci dragoste cu aceeaşi persoană? Iată care este adevărul din spatele celor mai vehiculate mituri despre viaţa sexuală după căsătorie:

1. Partidele de sex se răresc odată ce te-ai căsătorit

Se consideră în mod eronat că cei necăsătoriţi fac mai mult sex decât cei căsătoriţi, dar studiile arată că patul conjugal este cel mai fierbinte. Cuplurile căsătorite au parte de mai multă acţiune în dormitor, iar sexul este mai variat, decât în cazul celor necăsătoriţi. Ai să râzi, dar sexul oral este mai comun într-un mariaj.

2. Sexul cu aceeaşi persoană devine plictisitor

Se presupune că sexul tinde să intre într-o rutină pe măsură ce se înmulţesc anii de căsnicie. Potrivit cercetărilor însă, în cadrul mariajului se petrec cele mai dese şi inedite partide de sex. Cei căsătoriţi au o relaţie suficient de profundă, încât partenerii să îşi mărturisească cele mai ascunse fantezii sexuale. În plus, anii de căsnicie au construit o intimitate solidă în cuplu, iar atunci când există încredere şi apropiere, sexul devine o experienţă mult mai intensă.

3. Sexul de împăcare vă rezolvă problemele

Odată ce problema a fost lămurită, sexul de împăcare reface intimitatea şi vă apropie pe toate planurile. Dacă recurgeţi la sex, fără să discutaţi, sursa problemei persistă, iar frustrările se strâng în jurul ei, aşa că sexul de împăcare nu va face decât să muşamalizeze pentru un timp golul dintre v

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comments

 1. 4. In timpul sexului nu mai stim numara pana la 3.

 2. Sexul marital poate ramane viu si interesant.Exista o mai mare libertate de comunicare intre parteneri.Pentru mentinerea tonusului este folositoare si utilizarea,discreta si in moderatie, a masturbarii.Personal efectuez doua sedinte lunar.

 3. just of east says:

  Vrajeala! E tocmai pe dos! Adica mereu ciorba de fasole zi de zi? Mai ar merge s-o stevie cateodata, da-ma dreaku! Pai o viata sa stai numai c-o persoana? Adica stai, ca ia copii etc etc dar mai scapi cateodata in trifoi, pai da! Devine rutina, monotonie ce nu stiati?

  • Esti un bou! Si clar nu esti casatorit, esti doar un animal care isi face nevoile. Vai de femeia care o sa te ia – sa inmultesti idiotii sunt sigur ca la un moment dat o sa vrei!

   O sa sari din floare in floare toata viata si nu ai sa cauti frumusetea si intimitatea unei relatii de durata.

   Sunt casatorit de 7 ani si inca imi tremura mainile cand pun mana pe sotia mea. Toti avem instincte animalice si ne fug ochii dar o data ce gasesti o persoana pe care o iubesti fii sigur ca daca o inseli sexul nu e mai bun.

   Iti mai spun ceva, LABA NU E SEX! Iti bat pariu ca iti faci laba de 20 de ori mai mult de cat faci sex, ti-ai facut-o de atat de multe ori incat nici nu iti mai place sexul.

   O sa ajungi sa vezi ca aproape toate sunt la fel si in timp ce esti calare pe Ileana iti vine in minte Georgiana. Diferenta o face dragostea, animalule!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *