TOP 5 alimente care reduc apetitul sexual

TOP 5 alimente care reduc apetitul sexual
TOP 5 alimente care reduc apetitul sexual

Știm alimente care cresc apetitul sexual, cunoscute sub denumirea de afrodisiace, însă, trebuie să știm și ce NU ar trebui să consumăm înainte de a face sex.

  1. Fasolea

Este o sursă bogată de fibre și vitamine, însă, acesta e un non-afrodisiac din cauză că provoacă flatulență.  Fasolea conține zaharuri nedigerabile, care curăță colonul și acționează ca probiotice pentru flora intestinală și cea din interiorul colonului, de aceea, fasolea ne poate face să ne simțim balonați și să avem gaze.

2. Ciocolata

Deși în mod normal acesta este un afridisiac deoarece stimulează receptorii pielii și o fac mult mai sensibilă la atingere, ciocolata, în cazul femeilor, le taie pofta de sex și le face mult mai obosite și anxioase.

3. Peștele

Peștele este un non-afrodisiac din cauza chimicalelor deversate în marile oceane, care pot cauza cancer la adulți și pot influența hormonii care au un rol important în reproducere.

4. Prăjeli

Grăsimile trans sunt foarte periculoase pentru organism, deoarece influențează calitatea spermei și hormonii reproducători din organism femeilor. În plus, acestea duc la scăderea libidoului pentru femei și bărbați.

5. Popcornul

Popcornul, mai ales cel preparat la microunde este periculos din cauza chimicalelor care se eliberează prin încălzire. Cercetătorii au descoperit o legătură ascunsă între acestea și libido-ul la bărbați

2 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook