Transformare fabuloasă! Cum arată această tânără după ce a slăbit enorm pentru băiatul pe care îl place de 13 ani

Dupa ani de zile în care a suferit din cauza felului în care arăta, o tânără din SUA a decis să-și schimbe stilul de viață, silueta și să-l cucerească pe băiatul visurilor sale.
twitter-Cheyanne-Lent

La 15 ani, Cheyanne Lent a cunoscut un băiat în corul bisericii, însă nu a îndrăznit să-i spună că îl place pentru că era convinsă că nu e suficient de frumoasă pentru el, scrie Daily Mirror.

grasa

„Mi-a fost frică să fac vreo mișcare. Chiar îl plăceam, dar mă gândeam că nu e de nasul meu. La fiecare câteva luni ne reîntâlnim și stăm de vorbă”, a povestit tânăra în vârstă de 28 de ani.

crush_duo1a

Planul ei este să-l convingă pe tânăr să o viziteze în Los Angeles și să-l surprindă cu noua ei siluetă.

Cheyanne se numără printre cei opt concurenți ai emisiunii „Fat Chance”, în care aceștia se vor lupta să slăbească pentru a-și face curaj să le spună oamenilor pe care îi plac ce simt.

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Ofertă serioasă de muncă la domiciliu!!! Căutăm colaboratori pentru publicare anunţuri. Nu este necesară experienţă. Câştiguri sigure într-o activitate deosebit de plăcută şi interesantă,în timpul liber,fără stres,fără obligaţii. Cerinţe: – cunoştinţe minime PC ; – necesar calculator+conexiune internet; – răbdare si seriozitate. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecţii prin mail. Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice şi se poate lucra de oriunde din ţară şi din străinătate. Pentru detalii trimiteţi „Info” la adresa : aquamymy@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *