Transformare fabuloasă! Cum arată această tânără după ce a slăbit enorm pentru băiatul pe care îl place de 13 ani

Dupa ani de zile în care a suferit din cauza felului în care arăta, o tânără din SUA a decis să-și schimbe stilul de viață, silueta și să-l cucerească pe băiatul visurilor sale.
twitter-Cheyanne-Lent

La 15 ani, Cheyanne Lent a cunoscut un băiat în corul bisericii, însă nu a îndrăznit să-i spună că îl place pentru că era convinsă că nu e suficient de frumoasă pentru el, scrie Daily Mirror.

grasa

„Mi-a fost frică să fac vreo mișcare. Chiar îl plăceam, dar mă gândeam că nu e de nasul meu. La fiecare câteva luni ne reîntâlnim și stăm de vorbă”, a povestit tânăra în vârstă de 28 de ani.

crush_duo1a

Planul ei este să-l convingă pe tânăr să o viziteze în Los Angeles și să-l surprindă cu noua ei siluetă.

Cheyanne se numără printre cei opt concurenți ai emisiunii „Fat Chance”, în care aceștia se vor lupta să slăbească pentru a-și face curaj să le spună oamenilor pe care îi plac ce simt.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Ofertă serioasă de muncă la domiciliu!!! Căutăm colaboratori pentru publicare anunţuri. Nu este necesară experienţă. Câştiguri sigure într-o activitate deosebit de plăcută şi interesantă,în timpul liber,fără stres,fără obligaţii. Cerinţe: – cunoştinţe minime PC ; – necesar calculator+conexiune internet; – răbdare si seriozitate. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecţii prin mail. Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice şi se poate lucra de oriunde din ţară şi din străinătate. Pentru detalii trimiteţi „Info” la adresa : aquamymy@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *