Tratament miraculos pentru acnee

Tratament miraculos pentru acnee
Tratament miraculos pentru acnee

Acneea este o afectiune care da batai de cap multor persoane iar tratamentul pentru o astfel de problema este, de fapt, foarte simplu.

Acneea este o afectiune a epidermei aparuta ca urmare a unei hipersecretii a glandelor sebacee si caracterizata prin puncte negre, puncte albe sau cosuri care apar la suprafața pielii. In unele cazuri apar si leziuni mai profunde, denumite chisturi.

Acneea poate aparea si la alte varste decat ceea a pubertatii, si sub diferite forme:

Acneea vulgara (acneea polimorfa juvenila)
Acneea rozacee
Acneea medicamentoasa si profesionala
Acneea conglobata
Acneea pustulosa

 

Continuarea pe Lyla.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Si eu m-am luptat cu o acnee foarte urata, nu numai pe fata si singura mea scapare au fost produsele pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation.
    Inca de la 15 ani aveam cosuri si puncte negre dupa ce am consultat atatia doctori de nu am degete la maini si la picioare si am incercat absolut orice, am ajuns la cea mai buna doctorita din Romania cred . Si a avut dreptate sa imi prescrie aceste produse naturale. Asa ca am folosit zilnic de la ei o spuma naturala de spalat pe fata, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee. Le recomand cu mare incredere, rezultate au fost super bune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *