Tratament natural împotriva varicelor. Se prepară ușor din două ingrediente

Tratament natural împotriva varicelor. Se prepară ușor din două ingrediente
Tratament natural împotriva varicelor. Se prepară ușor din două ingrediente

Varicele sunt dilatatii subcutanate, ale venelor superficiale, inestetice, de marime si densitate variabile, in functie de faza evolutiva, generand un aspect inestetic al memebrelor pelvine, adica al membrelor inferioare.
Pe langa faptul ca sunt inestetice, ele sunt insotite frecvent si de o durere surda, iar in cazurile cele mai grave apar inflamatii ale picioarelor. Acestea pot aparea pe cele doua trunchiuri venoase superficiale (vena safena magna sau mare si vena safena parva sau mica) si pe ramurile acestora.
Boala varicoasa este o afectiune generala, cronica carcterizata printr-un proces degenerative al peretelui venos pe care il grefeaza. Aceasta are o evolutie lenta, intre 10 si 20 de ani, iar procesul varicos nu de limiteaza numai la peretele venei, ci se propaga si la tesuturile din jur.
Un preparat exceptional pentru vindecarea varicelor este faina de castane amestecata cu iaurt. Se obtine o pasta care se pune pe o bucata de pânza si se aplica pe varice. Deasupra se pune o bucata de nailon si se poate pansa cu fasa elastica, pentru doua ore. Se spala apoi cu apa calduta. Procedeul se repeta zilnic, pâna la trecerea afectiunii, preferabil seara. Faina de castane salbatice se obtine din fructele cojite si apoi date pe razatoarea mare.
Tags:
2252 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook