Uite căruciorul care se strânge singur şi care îţi spune câte calorii ai consumat la plimbare!

Uite căruciorul care se strânge singur şi care îţi spune câte calorii ai consumat la plimbare!
Uite căruciorul care se strânge singur şi care îţi spune câte calorii ai consumat la plimbare!

Sandra Sălăgean

Se pliază singur, se încarcă singur, îţi încarcă şi telefonul mobil dacă ai nevoie şi are o multitudine de funcţii folositoare. De exemplu, îţi spune cât ai slăbit plimbând copilul.

Dacă generaţiile de smartphones, televizoare sau maşini de spălat cu o multitudine de opţiuni inovatoare au cucerit piaţa românească, acum a venit rândul proaspetelor mamici să se „joace” cu noile produse high tech.

Căruciorul 4MOMS ORIGAMI este ideal pentru orice mamă care alege comoditatea. Cu o simplă atingere de buton, căruciorul se pliază singur şi, mai mult, se încarcă fără a fie nevoie de alimentare la priză sau cu baterii, graţie generatoarelor incorporate în roţile din spate ale căruciorului.

Şi, ţineţi-vă bine!, cu energia produsă în timpul împingerii căruciorului, mamele îşi pot încărca şi telefonul mobil! În plus, pentru siguranţa copilului, 4MOMS Origami are un senzor inclus în scaun, care previne plierea accidentală a căruciorului când copilul se află în el.

Are un sistem care nu permite rănirea copilului şi faruri cu senzor

Pentru că singuranţa e pe primul loc, căruciorul este dotat cu un buton de acţionare al mecanismului de pliere, dar care necesită două mişcări pentru declanşare, o uşoară rotire şi apoi o apăsare, pentru a se evita comenzile date din greşeală, prin atingerea neintenţionată a lui. Practic, are un sistem unic de securitate. Şi să vezi şi să nu crezi, căruciorul dispune şi de lumini de poziţie care se aprind în momentul când împingi căruciorul.

La lăsarea întunericului, atunci când se reduce vizibilitatea, căruciorul high tech te scoate din încurcătură! Are un set de lumini de drum care se aprind automat, graţie senzorului incorporat. Ambele sisteme de lumini sunt pe bază de LED-uri, ceea ce înseamnă un consum foarte redus de electricitate şi o fiabilitate de aproximativ 100.000 de ore. De asemenea, muchiile prinicipale ale căruciorului sunt accentuate cu benzi reflectorizante pentru o vizibilitate maximă.

Îl poţi transporta ca pe o geantă de voiaj

Spre deosebie de alte cărucioare, plierea acestuia se face tridimensional, pe o amprentă mai mică pe lungime, înălţime şi lăţime. În poziţia pliată, căruciorul poate fi deplasat pe rolele incluse, ca orice geantă de voiaj. Ecranul LCD situat la baza mânerului vă oferă informaţii precum tempreratura exterioară, viteza de rulare, distanţa parcursă la plimbare şi în total, nivelul de încărcare al bateriei.

Şi încă ceva: mamele pot afla numărul de calorii pe care le-au ars în timpul deplasării!

Fotoliul care imită mama!

Pe lângă căruciorul minune, mamele mai au la dispoziţie balansoarul pentru bebeluşi „4MOMS MamaRoo”. Acesta este un fotoliubalansoar special conceput să legene la fel cum leagănă mămica bebeluşul în braţe. Este ideal pentru nou-născuţi şi suportă până la maxim 12 Kg. Fotoliul cunoaşte mai multe tipuri de legănare, de la sus, în jos sau de la stânga, la dreapta.

La fel ca părinţii care liniştesc un bebeluş. Are cinci setări implicite de mişcare şi are cinci viteze, de la uşor, la foarte repede. Din constructie are muzică relaxantă şi sunete din natură, dar poate fi şi conectat la un dispozitiv tip mp3 sau smartphone, să îi cânte bebeluşului muzica dorită sau care să redea înregistrări cu vocea mamei. Balansoarul este dotat şi cu jucarii care atrag atenţia bebeluşului.

Produsele High Tech prezentate se găsesc la Bebe Tei Militari şi au cele mai bune preţuri, comparativ cu alte ţări europene. Bebe Tei Militari, supermarketul bebeluşilor, este situat în Militar Shopping Center din Bucureşti şi este singurul importator al căruciorului high tech.

Concurs „Copilul meu frumos!”

Revista Star Junior şi Bebe Tei Militari vă invită să participaţi la un concurs haios, pentru un premiu de vis! Tot ce trebuie să faceţi este să ne trimiteţ o poză cu copilul vostru pe adresa de e-mail: concurs@starjunior.ro sau la adresa Bd. Dimitrie Pompeiu nr.6, cod poştal 020337, Sector 2, Bucureşti! Vom organiza o tragere la sorţi, iar unul dintre prichindei va primi un SMART TRIKE! Câştigătorul va fi anunţat în numărul următor al revistei „Star Junior”.

16 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook