Uleiul de COCOS, soluția unei probleme INESTETICE

Uleiul de COCOS, soluția unei probleme INESTETICE
Uleiul de COCOS, soluția unei probleme INESTETICE

Pe bună dreptate întreaga breaslă a cercetătorilor îl numește super-aliment. Uleiul produs din pulpa cocosului și-a dovedit de-al lungul timpului proprietățile miraculoase: are acțiune antivirală, antifungică și antibacteriană, reglează nivelul colesterolului și sporește energia.

Cireașa de pe tort o aduce un studiu brazilian, în urma căruia s-a constatat că 30 de mililitri de ulei de cocos pe zi pot reduce dramatic circumferința taliei, “topind” grăsimea abdominală. Această descoperire este o dovadă în plus a faptului că grăsimile saturate sunt extrem de benefice în procesul de slăbire.

Cele 40 de femei participante la studiu au obținut rezultate uimitoare în ciuda faptului că nu și-au modificat cu nimic dieta obișnuită și singurul exercițiu fizic desfășurat a fost plimbarea zilnică de 50 de minute. După 12 săptămâni în care au consumat 30 de miligrame de ulei de cocos pe zi, nu doar că s-au ales cu o talie mai subțire, dar analizele au indicat că și creșterea colesterolului bun din organism.

Nutriționiștii spun că cel mai bun ulei de cocos este cel organic, neprocesat.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Hotărâți-vă: 30 de mililitrii sau 30 de miligrame? De fapt nu conteaza: ce mi-e lector, ce mi-e rector ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *