Un aliment din cămara tuturor românilor distruge cancerul pulmonar

Un aliment din cămara tuturor românilor distruge cancerul pulmonar
Un aliment din cămara tuturor românilor distruge cancerul pulmonar

Cercetătorii americani susţin că au găsit o modalitate de a opri dezvoltarea celulelor cancerului pulmonar prin blocarea unor celule surse alternative de nutriţie. Metabolismul celulelor canceroase este diferit de cel al celulelor normale. Celulele maligne folosesc glucoza ca principala sursă de hrană, iar cînd nu o au la dispoziţie caută surse alternative.

S-a constatat că atunci cînd celulele maligne pulmonare nu se mai hrănesc cu zahăr, caută glutamină. De asemenea, oamenii de ştiinţă au descoperit că o enzimă cunoscută sub numele de PEPCK reprogramează metabolismul celulelor canceroase şi că prin blocarea acesteia se poate încetini dezvoltarea tumorilor, ba chiar şi înfometarea celulelor canceroase, care, în lipsa hranei, se vor distruge.

Prin blocarea enzimei PEPCK, glutamina poate fi reprogramată să lupte cu cancerul în loc să îl alimenteze. Glutamina este cel mai abundent aminoacid neesenţial în organism. Organismul produce acest aminoacid în cantităţi suficiente pentru a-şi acoperi nevoile însă, în perioade de stres extrem, cum ar fi exerciţii fizice grele sau boli, e nevoie de mai mult. Acesta este stocat în muşchi şi este necesar pentru îndepărtarea excesului de amoniac. De asemenea, ajută sistemul imunitar să funcţioneze mai bine.

Cei mai mulţi oameni care au cancer au un nivel scăzut de glutamină. Cercetătorii recomandă consumul de alimente bogate în glutamină, cel mai valoros fiind varza roşie murată.

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Voința și dorința, când sunt combinate corect, fac o pereche irezistibilă. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: alexandrusav@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *