Un bărbat s-a căsătorit cu cea care îi donase un rinichi

Un bărbat s-a căsătorit cu cea care îi donase un rinichi
Un bărbat s-a căsătorit cu cea care îi donase un rinichi

Americanul Kyle Froelich a suferit de insuficienţă renală mulţi ani înainte să găsească un donator compatibil. Însă boala nu i-a adus numai necazuri, ci ‘datorită’ ei şi-a descoperit jumătatea.

Kyle avea 12 ani când a fost diagnosticat cu insuficienţă renală şi a aflat că trebuie să facă un transplant ca să supravieţuiască. A început să caute un donator în familie şi printre prieteni, dar nimeni nu a fost compatibil. La 19 ani era bolnav şi starea lui de sănătate se degrada mereu. Potrivit medicilor, mai avea de trăit numai un an.

Viaţa lui s-a schimbat însă când a întâlnit-o pe Chelsea Clair. Tânără auzise despre problema de sănătate a lui Kyle şi a vrut să îl ajute. S-a hotărât să îi doneze un rinichi şi, din fericire, s-au dovedit compatibili. Amândoi au suportat operaţia foarte bine şi şi-au dat seama că, în momentele grele, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Tinerii şi-au spus ‘da’ pe 12 octombrie 2013 înconjuraţi de familii, prieteni şi de cei doi copii ai lor. ‘Nimeni nu îmi poate înţelege legătura cu Chelsea. Este cea mai bună prietenă a mea’, a declarat Kyle în revista Star. Claire pare însă amuzată de această situaţie: ‘Rinichiul meu e la el. Trebuie să mă asigur că are grijă de el’, a spus e

2 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook