Un bărbat a slăbit aproape 70 de kilograme cu ajutorul unei rețete neobișnuite. Iată ce mânca în fiecare dimineață

Un bărbat a slăbit aproape 70 de kilograme cu ajutorul unei rețete neobișnuite. Iată ce mânca în fiecare dimineață
Un bărbat a slăbit aproape 70 de kilograme cu ajutorul unei rețete neobișnuite. Iată ce mânca în fiecare dimineață

Un britanic a reușit să dea jos 69 de kilograme în mai puțin de un an cu ajutorul unei diete neobișnuite care includea curry la fiecare mic-dejun.

Mike Snell un bărbat de 38 de ani din Chester a inventat și-a inventat o dietă personalizată care presupunea să mănânce în fiecare dimineața la 6, curry vindaloo (Vindaloo este numele unuia dintre cele mai iuți curry-uri inventate vreodată, atât de iute încât poate provoca tulburări ireversibile ale metabolismului).

gras

Cu ajutorul dietei a reușit să ajungă de la 152 de kilograme la 83 de kilograme în doar 11 luni. Obiceiurile lui alimentare erau asemănătoare cu cele recomandate în cazul fastingului, adică mânca ce vroia până la 10 dimineața, apoi nu mai mânca aproape nimic toată ziua.

Mike își începea, întotdeauna, ziua cu vidaloo curry pentru a-și stimula metabolismul și apoi mânca orice își dorea. Seara mânca doar un bol de supă ușoară.

Succesul dietei s-a datorat și faptului că jobul lui presupunea să fie tot timpul în mișcare.

Mike s-a apucat de slăbit în luna ianuarie a acestui an și cum dietele tradiționale nu au fost eficiente în cazul lui, a decis să conceapă singur un plan alimentar.

”Am vrut să țin dietă într-un mod diferit pentru că problema mea e că dacă cineva îmi spune că nu am voie să mănânc un anumit aliment, cu atât mi-e poftă mai tare. Așa că am decis să țin o cură de slăbire în care am voie să mănânc orice”, a explicat Mike.

slab

”Motivul pentru care mănânc la șase dimineața e că îmi mai scade pofta de mâncare de-a lungul zilei. Am continuat să mănânc o grămadă de carbohidrați și zahăr, însă doar până la ora 10 dimineața”, a completat bărbatul.

Cum se prepară vindaloo curry:

Goanii, asa cum sunt numiti locuitorii din statul Goa, de pe coasta de vest a Indiei, au preluat ceea ce era initial o reteta Portugheza, transformand-o intr-un fabulos curry picant-aromat, care in prezent reprezinta o particularitate a culturii culinare din Goa. Compus dintr-un amestec echilibrat de chilli rosu, usturoi si otet, se potriveste de minune cu carnea de vita sau miel.

Aveti nevoie de:

– 1 pachet Asian Home Gourmet Indian Vindaloo Curry

– 450g carne de pui, fara os, taiata in bucatele

– 1 lingura ulei vegetal

– 1 ceapa mare tocata marunt

– 110ml(½ cani) piure de rosii sau rosii tocate

– 75ml (⅓ cani) apa.

 

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mediu.Adaugati ceapa si pasta de condimente indiene, Indian Vindaloo Curry si amestecati pe foc pret de 2 min.

2. Adaugati carnea;amestecati pe foc pentru 3 min. Adaugati piureul de rosii sau rosiile tocate si apa. Dati in clocot.

3. Reduceti focul la mic, acoperiti si lasati sa fiarba inca 15 min. sau pana e gata. Amestecati ocazional. Serviti fierbinte cu orez sau paine Naan. Pofta buna!

Alternativa: In loc de pui, puteti folosi cu incredere si alt tip de carne, fructe de mare sau peste.Adjustati timpii de preparare in functie de tipul de carne.Pentru un gust mai bogat, adaugati si 2 linguri de crema de cocos inainte sa serviti.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comments

  1. „in timpul fastingului”? Adica ce?
    tocmai ne-ati tradus articolul din engleza in engleza….
    Voiati sa spuneti post.. ramadan ….

  2. Adica timp de 11 luni a mancat orez cu acel preparat??

  3. adica timp de 11 luni a macat orez cu acel preparat???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *