Un obicei care te poate ucide va deveni cea mai bună dietă de slăbit

Un obicei care te poate ucide va deveni cea mai bună dietă de slăbit
Un obicei care te poate ucide va deveni cea mai bună dietă de slăbit

Andreea Ciulac

Un grup de cercetători americani au ajuns, recent, la o concluzie care ar putea revoluționa piața medicamentelor de slăbit: fumatul de marijuana “topește” colăceii de grăsime de pe talie mai ceva ca o liposucție.

Studiul, publicat în Jurnalul American de Medicină, vine cu dovezi clare că planta halucinogenă poate micșora circumferința taliei. Oamenii de știință de la Universitatea Nebraska, Harvard și Centrul Medical Beth Israel, care au venit cu uimitoarea ipoteză, se bazează pe observațiile a peste 4.000 de adulți, dintre care 600 fumători înrăiți de marijuana.

“Aceștia din urmă s-au dovedit a fi și cei mai subțirei și credem că talia lor de viespe este rezultatul fumatului”, se arată în raporul cercetătorilor. Mai mult, potrivit acestora, fumătorii de “iarbă” au avut nivelul insulinei cu 16% mai mic decât ceilalți. Un detaliu important, insulina fiind responsabilă cu metabolizarea grăsimilor și a carbohidraților, ceea ce explică faptul că fanii marijuanei sunt mai puțini expuși riscului de a dezvolta diabet.

Interesant este că, până și adulții care au fumat în tinerețe această plantă, încă mai beneficiau de efectele sale miraculoase.

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

9 Comments

 1. Fumatul de marijuana nu ucide. Nu mai incercati sa induceti lumea in eroare. Alcoolul si tigarile au omorat sute de milioane de oameni si continua sa omoara in fiecare secunda.

 2. Pentru persoanele, care sunt obsedate la tema slăbitului, acest articol le poate arăta calea pentru consumul marijuanei. se crează o impresie că este scris la comandă.

 3. poate a crescut captarea insulinei. scăderea nivelului de insulină înseamnă scăderea producerii lui și nu are efect benefic. sigur ai tradus corect?

 4. Iarba nu ucide, nu provoaca decesul direct asa cum este in cazul altor substante precum alcoolul. Daca au existat decese sau accidente ”din cauza” fumatului, au fost provocate de comportamentul iresponsabil in timpul efectului THC asupra organismului, nici decum din cauza plantei, asa ca Doctorulzilei.ro, va rog sa va informati inainte sa concepeti asemenea titluri sau articole

 5. Stefan Bragarea says:

  Stimată Doamnă
  Cine v-a păcălit că fumatul de marijuana ucide ? Este o imensă prostie, generată de interesele importatorilor de a distruhe industria prelucrării cânepii în România. Rog, documentați-vă atent și nu vă mai dezinformați cititorii!
  Prof Univ Stefan Bragarea

 6. Atata dezinformare ca si in ziarele romanesti nu mai intalnesti nicaieri . Pe ce fapt va bazati cand puneti un titlu’ asemnator cu cel de mai sus ? Acest obicei nu te poate ucide , nici daca si-ar dori sa faca una ca asta . Marijuana este considerata un drog , din pacate , in unele parti ale lumii , desi in restul regiunilor este si va fi in continuare planta miraculoasa . Atunci cand vor fi demisi acesti comunisti notorii care inca ne conduc , iar in locul acestora vor urca oameni cu o anumita viziune despre viitor , poate vom reanaliza si noi partea buna a acestei plante si vom redescoperii proprietatiile unice ale acesteia care poate inlocui 20% daca nu mai mult din productia actuala de medicamente – fapt pentru care nu se doreste legalizarea si utilizarea acesteia …

 7. Marijuana te poate ucide? Da evident ca poate si de cele mai multe ori si reuseste.
  Apoi te recreeaza intr-o versiune mult mai desteapta…
  Deci se merita zic eu…:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *