VIDEO Cum sa faci patratele, fara sa faci abdomene clasice! Metode inedite

VIDEO Cum sa faci patratele, fara sa faci abdomene clasice! Metode inedite
VIDEO Cum sa faci patratele, fara sa faci abdomene clasice! Metode inedite

Toti cei care doresc sa aiba un abdomen tonifiat si asa-zisele “patratele” pe abomen se confrunta cu cateva probleme destul de mari in obtinerea lor.

Aceste probleme sunt cauzate in principal de durerea survenita in urma clasicelor antrenamente abdominale si de lipsa rezultatelor vizibile in timpul dorit de la inceperea antrenamentului.

Pentru a evita astfel de situatii si pentru a avea parte de abdomenul dorit si de muschi abdominali vizibili, expertii in fitness propun executarea unor exercitii diferite de cele clasice care vor duce la tonifierea abdomenului si la grabirea rezultatelor.

Mai mult decat atat, aceste exercitii fizice sunt caracterizate de lipsa durerii si ajuta maxim la definirea muschilor abdominali.

Iata care sunt cele mai bune astfel de exercitii, in urma carora puteti obtine patratelele mult dorite pe abdomen.

1. Ridicari verticale din mijlocul trunchiului

Acest exercitiu peresupune ridicarea unei greutati folosind doar muschii abdominali. Pozitia de executie este destul de simpla: se aseaza in fata o bara cu greutati care se ridica, prin aplecare, din pozitie verticala. Secretul acestui exercitiu este tensiunea care se acumuleaza in muschii abdominali, data de pozitia ridicata a cate unui picior, la fiecare 10 repetari. Se efectueaza maxim 40 de repetari, dupa cum este explicat in clipul de mai jos.

 

Continuarea si clipuri explicative, pe Lyla.ro

1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook