VIDEO Exercitiile fizice de doar cateva minute care te slabesc cel mai mult

VIDEO Exercitiile fizice de doar cateva minute care te slabesc cel mai mult
VIDEO Exercitiile fizice de doar cateva minute care te slabesc cel mai mult

Multe dintre aparatele cele mai folosite in salile de fitnes sunt eliptice sau stationare, precum bicicletele si benzile de alergat, si iti arata pe ecran cate calorii arzi. Insa nu ai neaparat nevoie de aparate avansate de fitness pentru a sti cate calorii arzi!

Aceste cinci exercitii fizice iti solicita in asa fel musculatura incat arzi multe calorii, lucrandu-ti numerosi muschi in acelasi timp. Partea buna: poti sa le faci si acasa, economisind banii de abonament la sala. Estimarile calorice de mai jos sunt valabile pentru o medie de 70 de kilograme.

Leganarea corpului la orizontala

Asaza-te in pozitie de flotare, cu mainile fixate de podea, cu abdomenul incordat si spatele drept, si pune-ti doua prosoape mici impaturite sub fiecare picior. Indicat este sa faci acest exercitiu pe o podea de parchet sau cu linoleum, nu pe covor. Odata pozitionat astfel, leagana-ti trupul astfel incat sa aluneci usor pe podea dintr-o parte a camerei in cealalta. O tura presupune miscarea dintr-o parte a camerei si inapoi in locul din care ai plecat. Nu-ti desprinde mainile si picioarele de sol, ci taraste-te in pozitie de flotare. La o singura tura arzi 12 calorii, ideal fiind sa efectuezi in total trei ture. Exercitiul este unul prin care iti lucrezi aproape toata musculatura corpului, de la brate la picioare, de la spate la abdomen si la fese.

Sarituri ample de la orizontala la verticala

Si acest exercitiu iti solicita toti muschii corpului. Pune-te in pozitie de flotare, apoi adu-ti picioarele spre piept dintr-o saritura, mentinandu-ti mainile fixate de podea. Ulterior, sari in sus pana esti pe varfuri, ridicandu-i bratele intinse deasupra capului. Revino la pozitia initiala de flotare si incepe din nou. Este un exercitiu fizic foarte intens, motiv pentru care nu exista un numar de sarituri indicat. Fa atatea cate poti. Fiecare minut de exercitiu te scapa de 10 calorii.

 

Continuarea pe Lyla.ro

86 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook