Sari la conținut

VITAMINA CARE UCIDE CANCERUL! Află despre ce este vorba și cât de ușor ajungi la ea!

Există o legumă care are în componență agenți anti-tumori. Acest agent este vitamina B17, cunoscută ca amgdalina. Potrivit oamenilor de știință vitamina B 17 este vitală pentru ca oamenii să traisca fără grija că se pot îmbolnăvi de cancer. Cea mai mare concentrație de vitamină se găsește în semințele fructelor rozacee, precum sâmburele de caisă sau migdalele amare.

Diferite documente vechi (2.500 de ani IC) provenind din Egiptul Antic și China menționează despre derivațiile terapeutice ale migdalelor amare. Papirusurile egiptene (datate cu 5000 de ani în urmă) vorbesc despre folosirea „aqua amigdalorum” pentru tratarea unor tumori ale pielii. Însă studiul sistematic al vitaminei B 17 a început abia în prima jumătate a secolului trecut, când chimistul Bohn a descoperit-o în anul 1802. În curând mulți cercetători au devenit interesați de acest extract pe care l-au numit amigdalină.

Amigdalina este un extract din sâmburele de caisă, ceea ce înseamnă că este doar un supliment alimentar. Vitamina B17 a fost un subiect controversat in urma cu 20 de ani, cand mai multe nume importante ale stiintei mondiale au sustinut ca daca aceasta este consumata, componentii sai fac imposibila dezvoltarea oricarei forme de cancer, ba mai mult distruge eventualele celule cancerigene care s-ar gasi in organism. Insa marile companii farmaceutice din Statele Unite au pus sub semnul intrebarii aceste afirmatii si pana la urma au reusit sa-si impuna punctul de vedere.

Vitamina B17 ca solutie preventiva

Vitamina B 17 este una dintre sursele de hrana in culturi precum cea eschimosa, hunzas, abkhazia etc. Stiati ca in niciunul dintre aceste popoare nu au raportat vreun caz de cancer? Potrivit specialistilor, oamenii nu au nevoie decat de un minimum de 100 mg de vitamina B 17 (echivalentul a 7 samburi de caise) pentru a avea o viata din care cancerul sa fie total exclus. Iata alimente care contin vitamina B17:

– Miezul sau semintele de fructe: Merele, caisele, ciresele, nectarinele, piersici, pere, prune.

– fasole, linte;

– migdale amare, nuci de macadamia;

– fructe de padure: mure, afine, agrise, merisor, zmeura, capsuna;

– semnite de Chia, de in, de susan;

– acacia, iarba de grau, grau negru, chia, in;

– ovaz, orez brun, secara;

– muguri de bambus.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: