Vrei SĂ SLĂBEŞTI înainte de SĂRBĂTORI? Iată ce trebuie să FACI

Vrei SĂ SLĂBEŞTI înainte de SĂRBĂTORI? Iată ce trebuie să FACI
Vrei SĂ SLĂBEŞTI înainte de SĂRBĂTORI? Iată ce trebuie să FACI

În fiecare an, înainte de Sărbători, toată lumea vrea să slăbească! Specialiştii vorbesc chiar despre “frenezia slăbitului pentru Sărbători”.

Uşor de spus, greu de făcut. O dietă corespunzătoare, exerciţii fizice regulate şi “strategiile de control al stresului” sunt principalele modalităţi de scădere în greutate.

Spercialiştii recomandă dieta vegetariană. Care înglobează multe alimente proaspete cu valoare nutriţională crescută, pentru ca organismul să beneficieze de toti nutrienţii. Astfel, Nutriţioniştii recomandă merele verzi, morcovii, portocalele, legumele la tigaie, frigărui de legume cu roşii, iaurturi, spanac, ţelină cu măr, cereale, alone, migdale, grepfruit, fasole verde cu roşii, salată în cantităţi cât mai mari deoarece conţine vitamina C, ciuperci, broccoli, măsline. Desigur, lista nu se opreşte aici, specialiştii recomandând cât mai multe “combinaţii” de legume şi fructe, mâncate de-a lungul unei zile, şi desigur recomandate celor care pot rezista la un regim “necarnivor”.

18 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook