11 secrete despre bărbați pe care ar trebui să le știe și femeile

11 secrete despre bărbați pe care ar trebui să le știe și femeile
11 secrete despre bărbați pe care ar trebui să le știe și femeile

Bărbaţii se exprimă mai greu comparativ cu femeile însă nu sunt indiferenţi aşa cum s-ar crede. Sexul este mai important pentru ei dar nu este cel mai important. În plus, bărbaţii apreciază mai mult sexul în cadrul unei relaţii serioase în faţa unei aventuri de o noapte.

1. Bărbaţii spun te iubesc prin gesturi şi nu prin vorbe

Cei mai mulţi bărbaţi îşi exprimă mai greu sentimentele în cuvinte, însă o fac cu succes folosind gesturile şi acţiunile lor. Dacă repară lucruri prin casă, duce gunoiul sau îşi ajută partenera la diferite activităţi casnice, bărbatul exprimă sentimentele sale de dragoste.
2. Iau în serios angajamentele

Este cunoscută teama bărbaţilor de a-şi asuma anumite lucruri. Această teamă vine tocmai din faptul că iau în serios şi îşi asumă ceea ce promit. De exemplu, bărbaţilor le ia multă vreme până să îşi ia inima în dinţi pentru a-şi cere partenera de viaţă să îi devină soţie, însă studiile arată că peste 90% dintre bărbaţi, întrebaţi după mai mulţi ani de căsătorie, declară că ar alege aceiaşi femeie.

3. Chiar dacă nu pare, bărbaţii sunt buni ascultători

Femeile sunt obişnuite ca atunci când vorbesc despre ceva să primească din când în când confirmări, cuvinte simple pe care interlocutorul să le rostească pentru a le arăta că sunt urmărite: “da”, “înţeleg”, “sigur”. Mulţi bărbaţi nu fac asta şi dau impresia că nu sunt atenţi atunci când partenerele lor le vorbesc. Totuşi asta nu înseamnă că nu sunt atenţie, ci doar că preferă să asculte în linişte ce au ele de spus.

4. Dacă te implică în activităţile lor preferate, înseamnă că ţin la tine

Bărbaţii îşi exprimă ataşarea faţă de cineva implicându-l în activităţile pe care le desfăşoară. Dacă îi place să meargă pe munte sau să practice anumite sporturi împreună cu prietena sau soţia reprezintă un mod indirect de a-şi exprima sentimentele de dragoste şi ataşare.

5. Au nevoie de timp doar pentru ei

Dacă activităţile practicate împreună în cuplu sunt foarte importante, la fel de important este timpul care le rămâne pentru ei. Fie că îi place fotbalul, mersul la sală sau cine ştie ce alt hobby, un bărbat are nevoie de timp pe care să îl petreacă făcând ceea ce îi place. La fel este şi în cazul femeilor. Şi ele au nevoie de timp, chiar mai mult, pe care să şi-l dedice propriilor plăceri.

6. Cum e tatăl e și fiul

Băieţii învaţă de la taţii lor o mulţime de lucruri, înclusiv cum să se comporte cu o femeie şi cum să se implice într-o relaţie sentimentală. O bună cale de a cunoaşte un bărbat este să-i cunoşti tatăl deoarece aşa cum este el, aşa va avea tendinţa să se comporte şi fiul.

7. Bărbaţii uită mai repede ca femeile întâmplările urâte

Femeile tind să-şi amintească experienţele negative mai mult timp şi ajung mai uşor la stări persistente de anxietate, tristeţe şi chiar depresie. În schimb, bărbaţii uită mult mai repede şi trec mult mai uşor inclusiv peste certurile din cuplu.

8. Bărbaţii nu se prind prea uşor de subtilităţi

Tonul vocii sau expresiile faciale nu le inspiră prea multe bărbaţilor. Nu se descurcă deloc atunci când trebuie să citească starea de spirit a partenerelor lor, aşa că dacă aveţi ceva să le transmiteţi, faceţi-o direct, fără ocolişuri.

9. Sexul este foarte important

Există un mit conform căruia sexul pentru bărbaţi nu reprezintă nimic, este doar sex şi atât. Cei mai mulţi bărbaţi sunt influenţaţi în viaţa lor de zi cu zi de către viaţa lor intimă. Sexul este la fel de important pentru ei cum este şi pentru femei. Bărbaţii apreciază mai mult sexul în cadrul unei relaţii de lungă durată decât una pasageră, contrar credinţei generale. Acest lucru se petrece datorită faptului că în relaţiile mai lungi, cei doi parteneri ajung să se cunoască mai bine şi ştiu ce îi place celuilalt.

10. Un bărbat apreciază când ea iniţiază o partidă de sex

Le face plăcere să fie ei cei care iau atitudine mai mereu însă de multe ori simt nevoia ca partenera să ia iniţiativa. Nivelul de satisfacţie este mai ridicat dacă din când în când ea este şefa în pat.

11. Nici bărbaţii nu au chef mereu de sex

Deşi femeile au o altă părere despre bărbaţi, aceştia nu sunt mereu în formă pentru o partidă de sex. La fel ca în cazul femeilor, bărbaţii pot fi afectaţi de stres, plata facturilor, locul de muncă sau multe alte motive care le strică pur şi simplu cheful. La fel ca în cazul femeilor, un bărbat care nu vrea într-o seară să facă sex cu partenera lui nu înseamnă că nu o mai iubeşte, ci doar că nu se simte bine.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook