5 semne ca s-a indragostit lulea de tine

5 semne ca s-a indragostit lulea de tine
5 semne ca s-a indragostit lulea de tine

Barbatii nu sunt maestri ai comunicarii atunci cand vine vorba de propriile sentimente, motiv pentru care o femeie trebuie sa fie atenta la gesturile sale pentru a-si da seama daca el este sau nu indragostit de ea.

 

Putini barbati stiu sa-si exprime sentimentele si tot la fel de putini au si curajul sa o faca in stadiile incipiente ale relatiei. Uneori pot parea indemanatici, alteori chiar ciudati catre obsedati, alteori dezinteresati chiar, in ciuda faptului ca nutresc sentimente puternice pentru partenerele lor. Insa dovezile de iubire stau, de fapt, in gesturile lor, mai ales atunci cand li se aprind calcaiele la inceputul relatiei.

 

Iata cinci semne care indica faptul ca un barbat este indragostit lulea, dar nu stie sau ii este teama sa-si exprime sentimentele:

 

Trimite mesaje ciudate, chiar stupide

 

Cu cat este mai banal mesajul, cu atat se poate ca el sa fie mai indragostit. Daca se afla in oras fara partenera lui, indiferent cu cine este, si ii trimite un mesaj de tipul “Beau un Long Island Iced Tea”, el vrea, de fapt, sa spuna mai mult, cum ar fi: “Mi-am amintit cand ne-am imbatat amandoi cu Long Island Iced Tea. Ma gandesc la tine” sau “Stiu ca-ti place Long Island Iced Tea. Tare as vrea sa fii aici cu mine”.

 

Te suna fara motiv intemeiat

 

Barbatii nu sunt mari fani ai conversatiilor telefonice. Cand vorbesc la telefon, ori este vorba de o chestiune de serviciu, ori stabilesc o iesire in oras, ori rezolva o treaba anume prin acea conversatie. Daca un barbat suna o femeie invocand un motiv banal (“Unde ziceai ca este curatatoria aia, ca vreau sa-mi duc haina la curatat?!”), dar continua conversatia minute in sir dupa, cel mai probabil i s-au aprins calcaiele dupa femeia pe care o suna.

 

Citeste continuarea pe lyla.ro

Tags: ,
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook