joi, octombrie 6, 2022

Păstrarea și redobândirea sănătății ar trebui să fie o preocupare constantă pentru fiecare dintre noi. În acest context, oferta de abonamente medicale individuale disponibilă pe piață devine din ce în ce mai tentantă pentru tineri – și nu numai. Iată câteva motive pentru care merită să alegi un abonament individual.

  1. Abonamentul medical oferă flexibilitate. Alegerea unui abonament medical individual permite, totodată, identificarea precisă a nevoilor fiecărui viitor pacient și personalizarea serviciilor oferite, astfel încât să permită o monitorizare cât mai atentă a stării de sănătate. Mai mult decât atât, în oferta providerilor există și variante de abonamente pentru copii sau alți membri ai familiei.
  2. Abonamentul medical include o serie de servicii medicale gratuite, de tipul analizelor anuale sau teste de screening. Prin intermediul abonamentului poți, de asemenea, beneficia și de reduceri semnificative la anumite servicii medicale sau investigații pe care, în mod normal, ar trebui să le plătești cu prețul întreg.
  3. Abonamentul medical nu este limitat geografic. Clinicile medicale au o rețea națională extinsă, astfel încât beneficiarul abonamentului să poată avea acces la serviciile de care are nevoie în localitatea în care se află la momentul respectiv.
  4. Abonamentul medical individual presupune accesul la serviciile unor clinici respectate, ceea ce înseamnă că întreaga activitate se desfășoară în mod organizat. Atunci când există nelămuriri, solicitări deosebite, întrebări de ordin administrativ, pacientul beneficiază de un Hotline Medical 24/7 gata să îl îndrume și să îl consilieze, facilitându-i accesul la serviciile medicale.
  5. Abonamentul medical individual are avantaje deosebite pentru persoanele care suferă de afecțiuni complexe care presupun consultarea mai multor specialiști, consult interdisciplinar sau consult pentru second opinion. În funcție de contractul negociat, pacientul poate dispune de acces nelimitat, gratuit sau parțial gratuit la serviciile medicale de care are nevoie. Rezultatul este o monitorizare continuă a stării de sănătate.
  6. Abonamentul medical individual este o alegere importantă pentru femeile însărcinate, care pot accesa serviciile oferite și în perioada sarcinii.
  7. Pacientul care dispune de un abonament medical poate beneficia de tarife preferențiale pentru intervenții și proceduri, în funcție de tipul de abonament pentru care a optat.

Cum alegi abonamentul medical individual care ți se potrivește?

Primul pas în alegerea unui abonament medical individual este identificarea clinicii cu care intenționezi să colaborezi. Poate fi vorba despre proximitatea față de orașul în care locuiești sau poate conta mai mult echipa de medici pe anumite specializări care te interesează.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Al doilea pas este să verifici oferta în materie de abonamente de sănătate și să stabilești care este varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Îți recomandăm ca, după ce te familiarizezi cu oferta generală a clinicii respective, să soliciți o discuție cu un consultant: îți va oferi mai multe detalii și va putea să îți răspundă la întrebări mai bine decât o fac informațiile disponibile online.

Odată ce reușești să stai de vorbă cu un consultant, verifică împreună cu acesta care sunt opțiunile de personalizare a abonamentului medical, astfel încât acesta să fie cât mai bine adaptat cerințelor și așteptărilor tale.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

Abonamentul medical reprezintă o investiție în propria ta sănătate. Informează-te chiar azi despre cum să faci alegerea potrivită.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private