sâmbătă, martie 25, 2023

Masturbarea nu trebuie sa fie o activitate practicata doar in lipsa unui partener. Exista numeroase motive pentru care autosatisfacerea sexuala merita atinsa si in timpul unei relatii.

Cel mai bine ne cunoastem propriul trup, acesta fiind un alt motiv pentru care fiecare stie cel mai bine ce-l excita si ce nu. Iar cei care inca nu si-au descoperit trupul prin masturbare ar trebui sa inceapa de indata, caci autocunoasterea fizica este si una dintre premisele care stau la baza unei relatii fericite de cuplu.

Te-ar mai interesa: Premieră medicală mondială: Un pacient complet orb...

Mai mult, exista momente in timpul relatiei cand masturbarea este chiar mai eficienta decat sexul in sine!

1. Cand partenerul nu se simte bine. Nu trebuie sa fie neaparat bolnav, este suficient sa se simta balonat sau, pur si simplu, indispus, fapt care-i taie cheful de sex. Pana una alta, este firesc ca, ocazional, unul sau amandoi partenerii sa nu ai starea necesara pentru o partida in doi. In astfel de situatii, masturbarea este cea mai buna solutie la indemana!

2. Poti sa experimentezi cu tot felul de jucarii sexuale fara sa te gandesti ce spune partenerul. Mai ales in cazul barbatilor, acestia sunt, uneori, mai reticenti la jucarii sexuale, considerand ca nu este nevoie de ele atata timp cat ei sunt prezenti si activi in timpul sexului. Insa jucariile sexuale nu ofera doar placere, ci satisfac si o anume curiozitate si ofera diversitate vietii sexuale. Daca partenerul nu este incantat de folosirea jucariilor sexuale, cea mai buna cale de a experimenta este masturbarea.

Te-ar mai interesa: STUDIU. S-a aflat care este legătura dintre colest...

3. Lipsa sunetelor “bizare” care se aud in timpul unei partide de sex, dar nu si in momentul in care te masturbezi inseamna ca vei avea parte de mai putine momente jenante in care trebuie sa dai ochii cu colegul de apartament, cu vecinii sau chiar cu parintii, daca stai cu ei. Masturbarea este mai silentioasa, dar nu mai putin excitanta.

4. Nu ai nevoie de prezervative.

Continuarea pe lyla.ro. 

Te-ar mai interesa: De ce se pune pâine și sare pe pragul casei, mâine...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private