joi, februarie 2, 2023

În perioada pandemiei, mai mulți români au ales drumul călugăriei, însă au fost și cazuri în care s-a procedat invers.

Un astfel de caz este cel al cântăreței de muzică populară Viorica Macovei care a hotărât să renunțe la hainele călugărești pentru o viață în showbiz.

„Când eram mică eu îmi doream să devin măicuță, să mă călugăresc! Crescând în preajma Mănăstirii Humorului, a monumentului istoric înscris în patrimoniul UNESCO, mă simțeam cumva atrasă de viața monahală și simțeam să devin măicuță.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Toată lumea slăbește cu aceste ...

Până am început eu să cânt și să ajung pe scenele festivalurilor care cumva m-au atras, pentru că scena m-a atras și toate premiile obținute m-au făcut cumva să merg pe drumul acesta al cântecului popular și nu cred că am făcut rău, pentru că poți să cânți și să dai Slavă bunului Dumnezeu și prin cântec, prin albumul de pricesne pe care l-am făcut și prin alte proiecte”, a povestit special pentru Ciao, Viorica Macovei, poreclită „urmașa Sofiei Vicoveanca”.


Hobby-urile care s-au păstrat de-a lungul timpului în ciuda hainelor sfinte

„Mai am pasiunea de a conduce mașina. Am făcut și un curs la Titi Aur, un curs de conducere defensivă.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj pentru ministrul Sănătății: „V...

Voiam să mă înscriu la un concurs de raliu dar nu s-a mai concretizat treaba asta încă. Am peste un milion de kilometri la volan, nu știu dacă poate fi mult sau puțin pentru o femeie. Eu zic că e mulțișor”, a dezvăluit Macovei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private