A slăbit 30 de kilograme ca să arate aşa. Iată povestea pompierului ambiţios

A slăbit 30 de kilograme ca să arate aşa. Iată povestea pompierului ambiţios
A slăbit 30 de kilograme ca să arate aşa. Iată povestea pompierului ambiţios

Jonathan Montgomery avea 37 de ani, era supraponderal, se simţea obosit şi lucra ca pompier. “Eram puternic, dar încet şi gras” spune el.

El ne povesteşte cum, alături de antrenorul lui, Alex Viada, a reuşit să slăbească 30 de kilograme şi să îşi sculptete corpul ca să arate ca actorii din filme. Iată ce a făcut Jonathanm ca să îşi realizeze visul cu ochii

1. S-a antrenat în mai multe domenii sportive

A început să facă exerciţii pentru mai multe domenii. Asta înseamnă că îţi antrenezi uşor uşor fiecare grupă de muşchi şi îţi schimbi cu totul înfăţişarea. În caz că s-ar fi accidentat, ar fi avut celelalte tipuri de exerciţii pe care le poate practica. De asemenea, practicarea aceloraşi tipuri de exerciţii pentru o perioadă lungă de timp face ca muşchii să se obişnuiască cu efortul depus şi să nu mai depună efortul de la început.

2. Cardio încet

Chiar dacă pare opusul antrenamentele care au la bază exerciţii intense, unde pulsul trebuie să fie între 120-140 de bătăi pe minut sunt cheia pentru corpul mult visat. Astfel, exerciţiile pe care le faci  mai încet ard mai multe calorii. Foarte mulţi bărbaţi se aventurează să ridice greutăţi mari sau să alerge foarte repede, iar asta te face să oboseşti mult mai repede.

jonathan

 

3. Nu îţi fie frică de mâncare

Dacă vrei să slăbeşti nu trebuie să îţi fie frică de alimente. Dimpotrivă, alimentele potrivite te pot ajuta să slăbeşti mai repede. Pentru formarea muşchilor ai nevoie de multe proteine şi ca să rezişti la sală trebuie să consumi cât mai multe alimente bogate în proteine pentru a nu fi flămând şi pentru a avea forţă. Astfel, Jonnathan, consuma 3 mese principale şi 2 gustări, una înainte de antrenament şi una după antrenament. Mâncarea lui preferată – orez cu legume şi cu carne de pui.

4. Ai răbdare

Când începi să îţi lucrezi corpul, muşchii nu se vor vedea după o noapte. Cel mai bine este să ai răbdare şi să nu renunţi atunci când o zi merge mai prost.

 

A.

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox