luni, iunie 27, 2022

Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre beneficiile unei plante care echilibrează balanța hormonală. Este grozavă și pentru alte afecțiuni!

„O să vorbim despre o plantă care face foarte mult bine. Nu poate fi consumată de toată lumea, de aceea să fim atenţi la prospect şi să întrebăm medicul.

Traista ciobanului este foarte bună. Se poate consuma şi ca tinctură, dar şi ca ceai. Nu se consumă mai mult de trei luni. Să nu încercăm să-l facem prea tare.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Să-l facem cum trebuie. Peste 1 lingură de plantă punem 250 ml de apă. Se fierbe 5 minute la foc mic şi îl lăsăm 30 de minute la infuzat. Se bea rece.

Este bun pentru dereglările hormonale sau peristaltismul colonului. Poate fi folosit ca un sedativ, atunci când nu putem dormi.

Cei cu tiroidă nu au voie să bea şi nici cei care au insuficienţă renală. Tinctura poate intârzia menstruaţia, de aceea să fim atenţi. Ajută la eliminarea apei din corp şi reglează apetitul. Luptă împotriva colesterolului, de asemenea.

Este bun şi atunci când avem hemoragii, inclusiv în cazul femeilor care au hemoragie menstruală”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadru rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse.

Te-ar mai interesa: Horoscop Iulie. Cât de norocoși sunt nativii acest...

Acest sirop natural ameliorează tusea și crește imunitatea

Lidia Fecioru a prezentat rețeta unui sirop natural care ameliorează tuse și crește imunitatea. Adulții pot lua câte trei lingurițe pe zi!

Se ia o lămâie, o spălăm bine pentru că are ceară şi o spălăm cu apă fierbinte, şi o putem spăla chiar cu detergent pentru a putea spăla ceara, apoi o clătim foarte bine.

O înţepăm cu scobitoarea şi punem un pic de apă la fiert, iar când apa clocoteşte dăm drumul la lămâie acolo şi o fierbem cinci minute. Îi facem câteva înţepături cu scobitoarea înainte de a o pune la fiert.

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

După ce fierbe cinci minute, o scoatem, o lăsăm să se răcorească, stoarcem sucul din lămâia uşor fiartă într-un pahar, acolo unde punem două linguri de glicerină şi cam 200 de grame de miere. Diabeticii nu au voie să consume.

Amestecăm bine soluţia toată şi o punem la frigider timp de trei ore.

Cum se consumă siropul natural care creşte imunitatea şi ameliorează tusea

Adulţii pot lua câte trei linguri pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara. Copiilor le dăm trei linguriţe pe zi, la o jumătate de oră după masă.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Dacă tusea este foarte puternică le putem da câte cinci linguriţe pe zi. Chiar şi înainte de culcare.

Lămâie, miere şi glicerină. Asta conţine această băutură, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private