joi, octombrie 6, 2022

Filmele de adulți au perpetuat ideea greșită conform căreia un bărbat normal este în stare să facă amor zeci de minute în șir. Cu toate acestea, specialiștii spun că timpul mediu al unei partide de amor este puțin peste două minute.

Vestea bună este că femeile sunt mulțumite cu această situație și nu sunt obsedate de durata partidelor de sex, acum cum se întâmplă în cazul bărbaților.

Te-ar mai interesa: Ne așteaptă un nou val al pandemiei? O actriță cel...

Sexologul Laura Berman din New York, autorea mai multe cărți de specialitate are totuși câteva sfaturi pentru cei care se încăpățânează să reziste mai mult între așternuturi:

  • Faceți exerciții Kegel! Un studiu realizat de cercetătorii suedezi a scos la iveală că exercițiile de încordare a mușchilor din zona pelviană pot îmbunătăți în numai 12 săptămâni ejaculare. Acestea se fac prin contractarea mușchilor folosiți la controlul jetului de urină.
  • Nu vă gândiți la orgasm, ci la plăcerea de a face dragoste și de a fi intim cu partenera. Chiar și atunci când atingeți punctul culminant, continuați să vă dezmierdați unul pe altul cu săruturi și mângâieri.
  • Duceți o viață sănătoasă daca vreți să aveți o erecție pe măsură. Fiți activi, faceți sport, renunțați la fumat și limitați consumul de alcool.
  • Masturbați-vă mai des și învățați să amânați momentul ejaculării, oprindu-vă chiar înainte de marele final. Calmați-vă și continuați să vă autostimulați repetând exercițiul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private