sâmbătă, septembrie 24, 2022

Adio, visul frumos s-a terminat! Scandalul amoros al sfârșitului de an. Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irinei Tănase. Detalii și FOTO picante

Relația dintre fostul lider PSD și fosta sa consilieră a fost privită mult timp cu suspiciune. Cârcotașii prevedeau despărțiri și interese materiale în mod constant.

Marele „examen” prin care a trebuit să treacă relația celor doi, a fost, bineînțeles, perioada în care au fost despărțiți fără voia lor. În cei trei ani și șase luni petrecuți în spatele gratiilor, Liviu Dragnea a fost vizitat deseori de iubita sa. Tot Irina a fost prima persoană pe care Liviu Dragnea a luat-o în brațe, chiar în fața închisorii, în ziua de 15 iulie 2021.

Te-ar mai interesa: Noi stenograme explozive în cazul lui Visarion Ale...


El o sărută ca la Hollywood. Ea îi spune public că-l iubește

Faptul că s-au expus public prin sărutul din fața închisorii nu a însemnat decât faptul că fostul lider PSD avea încredere totală în iubita sa și a ținut să și arate acest lucru.

Irina Tănase nu s-a sfiit niciodată să-și arate public dragostea pentru iubitul său, mult mai matur pentru ea.

 

„În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine.

Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, scria Irina Tănase pe pagina sa de Instagram în urmă cu câteva luni, iubita ex-liderului PSD, Liviu Dragnea.

Te-ar mai interesa: 3 zodii toxice din horoscop. Îți distrug viața chi...

De altfel, Irina a fost cea care a arătat și partea umană a relației lor, publicând constant poze cu Liviu Dragnea în ipostaze intime, la cratiță sau la volan, de exemplu.

Liviu Dragnea i-a spus adio Irinei Tănase?

Cu toate acestea, povestea lor de dragoste pare să fi ajuns la final. Potrivit cancan.ro, cei doi s-ar fi despărțit, zilele trecute. Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina în casa pe care ea a cumpărat-o, cât a fost el la închisoare, dar cu banii lui.

Te-ar mai interesa: Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la 17.17! Univers...

Mai mult, i-ar fi dat block tinerei pe toate rețelele social media și, pur și simplu, nu ar mai vrea să audă de ea! Motivele din spatele acestei presupuse despărțiri, cu scene de gelozie și plecat de acasă, sunt dintre cele mai grave.

Potrivit sursei citate, Irina Tănase ar fi căzut pradă unui alt bărbat! Și nu e totul. Acel bărbat ar fi iubitul ei dinainte de a-l cunoaște pe Dragnea, iar cei doi ar fi menținut relația vie, doar că ascunsă.

Te-ar mai interesa: Orașul care a interzis reclama la carne. Medicul C...

Contactată de cei de la cancan.ro, Irina Tănase a infirmat povestea, susținând că fostul său iubit este căsătorit și are și copii.

Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta?

Da.. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Uruna Tănase, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: VIDEO cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecam...

Iubita lui Liviu Dragnea și-a schimbat look-ul! Cum arată acum Irina Tănase – Capital

Povestea relației dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase

De mai bine de 5 ani, Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, fostul preşedinte al PSD, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Irina Tănase, de 29 de ani.

Inițial, cei doi au preferat să stea mult timp departe de ochii presei, mai ales că s-a zvonit că relaţia lor ar fi început înainte ca Liviu Dragnea să divorţeze de fosta sa soţie şi asta ar fi dus la despărţire.

Liviu Dragnea şi Irina Tănase s-au cunoscut pe când tânăra, care avea atunci numai 21 de ani, a început să lucreze pe post de secretară la cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului. Era anul 2013, iar ministerul era condus la acel moment de Liviu Dragnea.

În 2015, Irina Tănase devenea consilier al politicianului PSD, poziţie la care a renunţat un an mai târziu, în 2016. Relaţia lor a devenit oficială abia după ce Liviu Dragnea a divorţat. Unele voci au spus că blonda a fost motivul despărţirii dintre Liviu Dragnea şi Bombonica Prodan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private