luni, septembrie 21, 2020

Te-ai întrebat vreodată ce e în mintea unei femei, în timpul unei partide de sex? Ei bine, revista Women’s Health a aflat acest lucru. 2500 de cititoare au fost de acord să-și împărtășească gândurile.

“Doamne, cât de bine arați.”

30% dintre femeile chestionate de Women’s Health  au spus că brațele musculoase ale bărbaților sunt cel mai excitant lucru, urmate de umerii puternici-25%. În schimb, abdomenul cu pătrățele le excită doar pe 6% dintre femei.

Citește și:

“Îți miroase gura.”

Bărbați, aveți grijă ce mâncați sau beți înaintea unei partide sex, pentru că femeile remarcă imediat o respirație urât mirositoare.

“Taci!”

Femeilor nu prea le plac bărbații care vorbesc în timpul sexului, preferă să audă doar gemete. 20% dintre femei sunt de acord însă că un simplu ”Arăți incredibil de sexy” e de ajuns, în timpul sexului.

Citește și:

“Acordă mai multă atenție sfârcurilor. Te rog!”

E dovedit științific! “Stimularea mameloanelor activează aceeași regiune a creierului ca stimularea clitorisului”, dr. Barry Komisaruk, profesot de psihologie la Universitatea Rutgers care se ocupă cu studiul răspunsului sexual.

“Mai ușor!”

Una din patru femei au spus că bărbații ar trebui să acorde mai mult timp preludiului sau sexului oral, iar un sfat util pe care l-au dat multe femei e ”Ia-o mai ușor și fii mai blând”

Citește și:

“Preia tu controlul, eu o să mă relaxez.”

Doar 29%  dintre femei au spus că ”femeia deasupra” e poziția lor preferată.  Majoritatea au spus că preferă să fie dominate, în pat.

“Oare are de gând să termine odată?”

Vestea bună: șapte femei din zece au spus că sunt mulțumite de durata actului sexual. Vestea proastă: chiar dacă nu ar fi mulțumită de cât a durat, nu ți-ar spune. Femeile își dau repede seama dacă o să reușească, sau nu, să aibă orgasm, iar dacă nu reușesc mimează unul doar ca să se termine mai repede partida de sex.

“Ok, acum să mă gândesc la Brad Pitt.”

Nu trebuie să te simți trădat. Aproape jumătate dintre femei au fantezii cu celebrități, potrivit unui studiu. Femeile au fantezii în timpul sexului, mai des decât bărbații.

“E timpul să mă ajut puțin.”

Multe femei se stimulează singure, în timpul sexului. Mai exact, 19% dintre cele intervievate, preferă, aproape de fiecare dată, să ”ia problema în propriile mâini”.

„Wow! Tipul ăsta chiar știe ce să facă! Oare de unde o fi învățat trucul ăsta?”

Atunci când un partener reușește să facă o femeie să se simtă minunat în timpul sexului, nu se poate abține să nu se întrebe de unde vin aceste deprinderi. Oare o fi citit asta undeva sau a avut vreo parteneră care l-a sfătuit atât de bine?

 

Parteneri