
Alimente care cauzează cancer pe care ar trebui să nu le mai mâncați începând de ACUM

Știți cu toții că cancerul este o mare amenințare pentru viața noastră, dar știați că anumite alimente pe care le consumați în fiecare zi vor provoca cancer? Iată o listă cu alimente care cauzează cancer pe care probabil le consumi în fiecare zi.
Majoritatea conservelor conțin o substanță chimică numită bisfenol-A sau BPA, care afectează modul în care genele funcționează în interiorul creierului. Deci, majoritatea alimentelor conservate sunt responsabile de cauzarea cancerului.
Te-ar mai interesa: Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme: ASTA e cel ...
Sifonele, încărcate cu zahăr, sunt o cauză principală a obezității la nivel național și pot duce la inflamație, rezistență la insulină și boala de reflux gastro-esofagian.
Somonul de crescătorie este hrănit cu diete nenaturale și poate fi contaminat cu substanțe chimice, antibiotice, pesticide și alți agenți cancerigeni cunoscuți.
Pungile de floricele de porumb la microunde conțin acid perfluorooctanoic, o toxină legată de infertilitatea la femei și crește riscul de cancer de rinichi, ficat, pancreas și testicule. Majoritatea floricelelor folosesc ulei de soia care poate provoca probleme cu stomacul și erupții cutanate.
Te-ar mai interesa: Medic pneumolog: „E indicat să vă faceţi o r...
Carnea procesată, cum ar fi cârnații, hot-dog-urile și baconul, conțin numeroase substanțe chimice și conservanți care sunt dăunători sănătății dumneavoastră.
Chipsurile de cartofi sunt bogate în elemente pentru creșterea în greutate, iar grăsimile trans și sodiu excesive pot cauza colesterol și hipertensiune arterială.
Uleiurile hidrogenate sunt adesea dezodorizate și colorate pentru a arăta atrăgător. Conțin niveluri ridicate de acizi grași Omega-6, care pot provoca boli de inimă și diverse tipuri de cancer, în special cancer de piele.
Te-ar mai interesa: Femeia care a aflat că are cancer datorită câinelu...
Rafinarea cerealelor îi distruge nutrienții naturali și îi conferă o rată glicemică foarte mare, care poate crește rapid nivelul zahărului din sânge și al insulinei.
Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Zahărul scade imunitatea...
Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.
Urmăriți Doctorul Zilei și pe Google News.
Ne puteti de asemenea urmari si pe Telegram.