duminică, octombrie 25, 2020

Problemele de erectie survin in urma multor factori fizici sau psihici, insa exista o serie de alimente care consin substante ce poat ajuta la combaterea acestor factori.

Insa, unul dintre cei mai importanti factori atunci cand vine vorba de problemele erectile, este alimentatia barbatilor. Potrivit ultimelor sudii in domeniu, o dieta bogata in grasimi si in zaharuri are un efect incredibil de nociv asupra funciotnarii normale a aparatului reproducator masculin din simplul motiv ca grasimile si zaharurile incetinesc circulatia sangvina si cresc nivelul colesterolului in sange. Aceste lucruri duc inevitabil la pierderea apetitului sexual si la probleme cu erectia.

Citește și:

Tocmai de aceea exista o gama variata de alimente care ajuta la curatarea organismului si care functioneaza ca adevarate tratamente pentru barbatii cu disfunctii erectile.

Usturoiul, cunoscut pentru puterile sale tamaduitoare, poate fi si el folosit pentru tratament. Usturoiul stimuleaza producerea de hidrogen sulfurat, care relaxează arterele și vasele sangvine. Bogat in alicina, usturoiul imbunatateste si el circulatia sangelui la nivelul intregului organism.

Citește și:

Continuarea pe lyla.ro. 

Parteneri--