vineri, martie 24, 2023

Anca Serea are șase copii si o silueta de vis. Trucurile la care apeleaza pot fi puse in practica de oricine.

Pentru păstrarea siluetei de invidiat, frumoasa brunetă are un mic truc, pe care îl respectă cu regularitate. „După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă”, a mărturisit Anca Serea pentru protvmagazin.ro.

Te-ar mai interesa: Primul semn care anunţă cancerul de colon. Mergi d...

In plus, Anca isi gaseste timp si sa faca miscare.

De curând, aceasta a mărturisit că este pasionată de pilates reformer, acesta fiind unul din secretele siluetei sale.

„Sunt pasionată de Pilates. Pilates reformer imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea, echilibrul si coordonarea si ajuta la tonifierea profunda a musculaturii”, spune Anca. Foarte important pentru Anca este timpul petrecut cu copiii săi, cu care stă în general în prima parte a zilei. Seara însă, de două ori pe săptămână, aceasta alege să meargă la pilates. Mai ales că pilates reformer este o tehnică de antrenament care îmbină perfect sportul cu relaxarea. „Apeciez ședintele de pilates și pentru flexibilitatea exercițiilor. Atunci când realizez exercitiile mai alert, prind energie, iar când le realizez mai lent, mă relaxez în timp ce îmi lucrez musculatura”, a încheiat Anca.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: slăbești până în 20 kg în 13 zile RA...

Pilates este o tehnică inventată acum aproape 100 de ani, de Joseph Pilates și este una dintre cele mai recunoscute tehnici pentru tonifierea musculaturii. Pe lângă aceasta, tehnica mai are beneficii precum: crește forța musculară; coordonare și elasticitate; echilibru static și dinamic; corectare postură și grație; dispariția sau atenuarea durerilor de spate; abdomen plat și spate puternic; fese și coapse tonifiate; flexibilitate și control asupra corpului; echilibru; stare de bine.

Te-ar mai interesa: Cât de periculoși sunt polipii de colon? Ce trebui...

Tehnica era menită să ajute balerinii și dansatorii profesioniști să se antreneze sau chiar să se recupereze după accidentări. Astăzi, tehnica pilates este bine dezvoltată și practicată în întreaga lume, iar de câțiva ani a cucerit și publicul din România. exercițiile se realizează cu o aparatură specială, menită să combată durerile de spate, să tonifieze musculatura și să corecteze postura. În cadrul studioului ședințele se realizează individual, cu antrenor personal, lucru care ajută la realizarea corectă a exercițiilor și mai ales la alegerea unui antrenament personalizat pentru fiecare corp.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu natural împotriva herpesului. ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private