duminică, februarie 5, 2023

Antares deschide portalul stelar 2-5 decembrie. Ce trebuie să facem. Antares este una dintre cele patru stele regale, studiate de străvechii astrologi.

Din cele mai vechi timpuri, astrologii au fost atrași în special de patru stele – Aldebaran, Regulus, Fomalhaut și Antares.

Cunoscute sub numele de Cele Patru Stele Regale, fiecare dintre aceste stele regale este gardianul celor patru colțuri ale cerului și paznicii celor patru portaluri stelare sacre.

Te-ar mai interesa: Trei zodii care își găsesc iubirea târziu în viață...

Ce se întâmplă când Soarele se aliniază cu Antares

În fiecare an, în perioada 2-5 decembrie, Soarele se aliniază cu Antares, activând și deblocând Portalul stelar Antares.

Antares este gardianul cerului vestic, inima Scorpionului. În unele culturi, se crede că este locul de odihnă al sufletelor, după ce își părăsesc corpurile și călătoresc către tărâmuri mai înalte.

Ca inimă a Scorpionului, Antares poartă o energie puternică care ne poate activa chakra inimii și poate debloca înțelepciunea mai înaltă atunci când vine vorba de iubire, nu doar iubirea pe care o dăruim și o primim, ci și iubirea care suntem.

Antares este situat în constelația Scorpionului, dar dacă te uiți la locul în care este îndreptată săgeata arcașului Săgetător, este direct către Antares.

Te-ar mai interesa: De ce recomandă nutriționiștii zeama de varză mura...

Acesta este locul în care săgeata Săgetător este vizată să lovească, direct în inimă. Poate că acesta este un indiciu că aici ar trebui să ne îndreptăm cu toții săgețile.

Poate că ar trebui să urmărim cu toții să trăim din inimă și să facem din inimă punctul nostru țintă, indiferent de ceea ce facem în această viață.

Cum ne putem folosi de energia portalului Antares

Este o bună ocazie să folosim energia portalului Antares pentru a ne conecta cu pasiunile noastre, pentru a avea încredere acolo unde sentimentele noastre încearcă să ne ghideze și pentru a ne asculta intuiția.

Te-ar mai interesa: Cum ne ajută, de fapt, iodura de potasiu și de ce ...

De altfel, energia lui Antares este un ghid puternic pentru a duce o viață plină de pasiune, plăcere și ținte precise, notează sfatulparinților.ro.

Ca loc de odihnă în care se duc sufletele când părăsesc pământul, Antares poate păstra și energia reflecției.

În timp ce sufletele noastre se odihnesc aici, ele sunt îndrumate să privească înapoi asupra vieții pe care au dus-o pe pământ și să admire tot ceea ce au realizat.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre crizele de ficat. Ce semne apar câ...

Spiritele noastre nu simt regretul, pentru că ele știu că există o altă viață și mai sunt și alte oportunități. Nu se sfârșește totul aici, așadar.

Universul este un loc infinit, așa că poate în acest loc de odihnă, al reflecției, putem pur și simplu să onorăm tot ceea ce am realizat, toate situatiile prin care am trecut și obstacolele pe care le-am depășit.

Marea misiune a călătoriei  noastre pe acest Pământ este iubirea

Cu toții ne întrebăm care este misiunea noastră în această viață…

Te-ar mai interesa: Postul intermitent: 10 beneficii uluitoare pentru ...

Dar se știe că o mare misiune a călătoriei noastre aici pe Pământ este să iubim, să simțim și să experimentăm.

Drept urmare, prin energia portalului stelar Antares ne putem conecta profund la iubirea care suntem și la iubirea pe care am împărtășit-o în timpul petrecut pe Pământ.

Când Soarele se aliniază cu Antares, este oportunitatea noastră să ne onorăm călătoria, să renunțăm la regrete și să sărbătorim dragostea pe care am primit-o și am obținut-o, notează sfatulparintilor.ro.

Cu portalul Antares activat, este un moment bun să ne trecem în revistă vieța, nu pentru a judeca, ci pentru a învăța să ne iubim mai mult. Cum te poți iubi pentru trecutul tău?

Cum te poți iubi pentru locul în care ești astăzi? Cum poți să-ți arăți dragoste necondiționată? Creșterea stimei noastre de sine, creșterea vibrației și trecerea într-o stare de acceptare toate încep cu iubire.

Când te uiți peste viața ta, cum poți susține tot ceea ce ai făcut? Cum poți găsi o modalitate de a-ți ierta greșelile?

De multe ori suntem foarte buni să dăm dragoste altora și să-i iertăm. Dar nu nouă înșine! Așa că încearcă să îți abordezi  viața ta și tot ceea ce ai făcut cu mai multă dragoste.

Dacă te ajută, imaginează-ți că vorbești cu cineva pe care îl iubești profund. Ce i-ai spune dacă ar fi trecut prin ceea ce ai tu?

Imaginează-ți asta și încearcă să spui câteva cuvinte care te vor ajuta să treci mai ușor peste toate provocările din această viață.

Cum să ne ajutăm de energia Portalului stelar Antares

Pentru că este o perioadă extrem de importantă, nu degeaba este și către sfârșitul anului calendaristic, când ne facem bilanțuri și ne stabilim noi obiective pentru anul ce vine, iată ce este bine să facem.

Esye nevoie de câteva clipe de liniște și de detașare de tot ce este în jur. Avem nevoie să fim noi cu noi înșine, fără alte surse de bruiaj din exterior și să facem aceste lucruri:

  • Revizuiește-ți viața de până acum și găsește noi modalități de a sărbători, a onora și a admira toate situațiile prin care ai trecut;
  • Scrie o scrisoare copilului tău  interior, ce mesaje de iubire și de susținere ai dori să îi spui?
  • Fă meditația pentru charka inimii;
  • Practică ritualuri de iubire de sine;
  • Scrie o scrisoare de iertare, eliberându-te de orice regrete sau greșeli percepute;
  • Fii atent la visele tale – tine un jurnal de vise;
  • Vizualizează energiile porții stelare Antares deschizându-ți inima. Pe măsură ce inima se deschide, vezi cum eliberează un curcubeu de lumină turcoaz, violet și magenta;
  • Fă o meditație cu intenția de a-ți odihni sufletul.

Așadar, este o bună ocazie să rezolvăm cât mai multe din viața spiritual și nu este deloc greu să urmăm acești pași simpli.

Să vă fie de folos și să aveți un an așa cum vă doriți!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private