sâmbătă, iulie 2, 2022

Încă de la începutul campaniilor de vaccinare anti-COVID, multe persoane au încercat să primească documentul, dar fără să administreze, de fapt, serul. Persoanele au diferite profesii, inclusiv profesori și medici.

Odată cu apariția variantelor tot mai contagioase, precum Delta și Omicron, persoanele cu certificate false se vaccinare și-au dorit să se vaccineze în mod real.

Pentru acest lucru, însă, ar trebui să recunoască faptul că certificatul este fals.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă care anunță polipii uterini. Toate...

În Ucraina, persoanele cu un certificat fals, dar care vor să se imunizeze cu schema completă, o pot face la un centru de vaccinare anonim.

Vaccinare într-un centru anonim

Aproape 600 de medici şi profesori ucraineni s-au vaccinat anti-COVID-19 într-un aşa-numit centru anonim de imunizare deschis în oraşul Ujgorod, centrul administrativ al regiunii Transcarpatia, comunică RRA.

Potrivit autorităţilor sanitare, începând cu 17 noiembrie, în centrul respectiv s-au vaccinat 1.420 de oameni.

Medicul infecţionist Viktor Petrov a explicat că toate aceste persoane aveau certificate de vaccinare false şi nu figurau în baza de date a cetăţenilor imunizaţi.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Așa îți calculezi porția corectă de ...

„I-am convins pe acești oameni să facă totul aşa cum trebuie, acum sunt vaccinaţi, iar datele lor au fost introduse în sistem. Printre aceste persoane se numără 202 angajaţi din domeniul sanitar, 107 funcționari publici, 370 de profesori, 20 de antreprenori, 65 de militarii și 134 de persoane care au declarat că nu s-au vaccinat iniţial din cauza apartenenței la anumite comunități religioase”, a explicat medicul Petrov.

Te-ar mai interesa: Gestul care îți poate salva viața, în caz de infar...

Amintim că luna trecută, în oraşul ucrainean Ujgorod a fost deschis un aşa-numit centru anonim de vaccinare împotriva noului coronavirus, unde se pot imuniza deținătorii de certificate false COVID-19.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private