sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Arsenie Boca, mesaj profetic. „Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce”.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Arsenie Boca, prevdea căderea regimului comunist, dar trasmitea o serie de „viziuni” ale viitorului și cu ajutorul desenelor. Pictura de la Biserica Drăgănescu, de exemplu, arată scene din Apocalipsă, darșsi tehnologia legată de smartphone și alte device-uri, lucruri care aveau să apară peste zeci de ani.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii au descoperit când se va sfârși pande...

Profeția pictată a Părintelui Arsenie Boca – Gânduri din Ierusalim

Unul dintre cele mai profetice mesaje ale Sfântului Ardealului pare să descrie zilele pe care le trăim astăzi. Criza, generată de pandemia de coronavirus și care pare să se transforme cu repeziciune într-un economică, îi sperie pe românii din întreaga lume.

„Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.

Părintele Arsenie Boca a profețit și despre vremurile în care „spurcăciunea” va fi peste tot în lume și ne-a atenționat că vom pica „din cauza fricii”.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit pentru care te îngrași repede și ...

Arsenie Boca

Arsenie Boca, mesaj profetic. „Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce”

„Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul.

Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici.

Te-ar mai interesa: Cum reușea fostul președinte al României să se men...

Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei. Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi pica din cauza fricii. Frica-i de la Diavol.

Nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. El este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte.

Te-ar mai interesa: Cum să îți pui pofta în cui. Un nutriționist cunos...

Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!

Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, sunt doar câteva dintre profețiile lui Arsenie Boca.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private