luni, septembrie 27, 2021

Artista de muzică populară a povestit calvarul prin care a trecut după ce a luat boala de la dentist. Dar este recunoscătoare pentru că a depistat boala la timp și își cataloghează videcarea drept miraculoasă.

În ultimii ani, Ileana Ciuculete și Denisa Răducu au fost ucise de acest virus.

Gherghina Stancu, artista care i-a compus o odă fostului președinte al României Traian Băsescu, a contractat o boală cumplită, hepatita C, într-un cabinet stomatologic. Din fericire, a descoperit la timp problema.

„Oboseam si nu stiam de la ce, mergeam si la nunti, cantam si la un restaurant, mergeam si la serviciu. Ajunsesem sa dorm cu zilele, nu puteam sa ma ridic din pat, ma simteam foarte obosita. In urma investigatiilor medicale am aflat ca am hepatita C. Nu stiu de unde am contactat virusul, cel mai probabil de la dentist, altfel nu-mi explic, ca eu n-am facut prostii. Mie nu mi-au placut tuica, alcoolul, m-am ferit. Si am avut si sansa de a descoperi la timp. Ileana Ciuculete a descoperit tarziu si e posibil sa fi avut si alte complicatii. Eu am facut opt ani de tratament cu cantasim si am repetat periodic analizele. La un moment dat au iesit negativi acei markeri, cred ca am avut parte de o vindecare miraculoasa.”, a declarat Gherghina Stancu pentru Star Popular.

Șocul cel mare l-a avut cand soțul ei s-a stins și a rămas văduvă, cu un copil de 9 ani. Și-a crescut singură fiica de care este tare mândră că a ales Medicina. Gherghina Stancu nu a încercat niciodată să-și refacă viața sentimentală, dedicandu-se în totalitate creșterii copilului și îngrijindu-și mama și socrii. Un alt șoc l-a trăit atunci când casa i-a fost mistuită de flăcări. Și atunci spune că a trăit o minune.

Ultimele stiri