luni, ianuarie 30, 2023

Bianca Drăgușanu, recunoscută pentru mutiplele operații estitice prin care a trecut, a luat de data aceasta o decizie radicală.

Deși adepta injectării buzelor, de data aceasta, blondina a luat prin surprindere pe toată lumea,și a hotărât să își topească acidul din buze.

Aceasta a apelat la medicul ei de încredere din Cluj, care i-a efectuat toate intervențiile.

Blondina a recunoscut că nici ea nu se aștepta să ia o astfel de decizie în ceea ce privește aspectul ei fizic, însă s-a lăsat pe mâinile medicilor.

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 ianuarie. Zodia care primește azi o su...

După ce a văzut rezultatul și a conștientizat că îi place mult mai mult cum arată după ce și-a topit acidul, Bianca Drăgușanu le-a spus urmăritorilor săi că regretă că nu a recurs la această intervenție mult mai devreme.

”Nici eu nu ma asteptam, dar ce sa vedeti?! Mi-a topit acidul din buze! Singurul regret este ca nu am facut aceasta procedura mai devreme. Deja arata extraordinar. Tot la dna dr, la mi-am facut si renumita procedura, cat eyes”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Pentru a obține rezultatul perfect în urma operației de cantopexie, Bianca Drăgușanu a scos din buzunar 2500 de euro.

Te-ar mai interesa: Alimente care susțin sistemul imunitar. Medic: Exi...

Dar așa cum a mărturisit și ea, nu are de gând să se oprească aici. Ea își dorește și alte intervenții chirurgicale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private