Sari la conținut

Blestemul este o ”armă”. Cum ne ferim de aceste puteri spirituale

spirit

Blestemul este o invocare a unei nenorociri sau a unui ghinion asupra unei alte entități: una sau mai multe persoane, un loc sau un obiect. În particular, „blestemul” se poate referi la o astfel de dorință prin invocarea unor puteri supranaturale sau spirituale, cum ar fi Dumnezeu sau zeii, un spirit sau o forță naturală, sau ca un fel de magie sau vrăjitorie.

Blestemul este o ”armă”. Cum ne ferim de aceste puteri spirituale

În ac est context, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a spus o pildă ce cuprinde sfaturi foarte cuprinzătoare și folositoare despre blestem.

Blestemul este ca o ”armă”. Cum ne ferim?

„Era un pescar bătrân căruia barca i se stricase, nu mai putea prinde foarte mult pește, familia lui era flămândă, dar într-o zi trece un bătrân pe acolo și îl întreabă dacă poate dormi la el.

Acesta l-a primit. A doua zi, bătrânul întreabă cât trebuie să-i plătească pentru că l-a primit, dar el nu avut nimic, doar un sfat.

Lidia Fecioru: „Niciodată un sfat să nu-l privim ca pe un blestem”

creier

Ce să facă fiindcă simte că nu mai poate face bani și va muri de foame. Acesta îi spune să-și scufunde barca.

Citeste si:

În acea noapte, a fost o furtună foarte mare, iar barca pescarului s-a scufundat. Pescarul împreună cu familia s-au dus pe râu în jos și au găsit un sat de pescari cu foarte multe bărci, vapoare, dar el nu avea barca lui ca să prindă pește.

Lidia Fecioru: Niciodată un sfat să nu-l privim ca pe un blestem

Stând supărat, a văzut o barcă și spune că trebuie reparată și într-un timp foarte scurt a devenit un maestru de reparat bărci.

Deci, niciodată un sfat să nu-l privim ca pe un blestem”, a spus Lidia Fecioru, în rubrica Pilda zilei din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.