Bolnavii de coronavirus de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara nu vor vota, astăzi. Motivul este halucinant

Bolnavii de coronavirus de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, nu vor vota, astăzi. Motivul este halucinant.

Din păcate, 32 de bolnavi de COVID-19 internați la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara nu vor vota astăzi! Pacienții cu coronavirus au cerut urna mobilă, dar membrii secției de votare au refuzat să intre în spital.

Răducanu Bungău, locțiitorul șefului de secție, a spuscă membrii secției de votare se tem să nu se infecteze cu noul coronavirus. Prin urmare, aceștia au refuzat să se deplaseze cu urna.

Te-ar mai interesa: Colesterolul poate fi moștenit. Care sunt valorile...

„La Spitalul Victor Babeș au fost 32 de solicitanți pe listă și am refuzat. Și eu, ca locțiilor, și președinta și membrii au refuzat. Pe motivul că este un spital cu infecții cu coronavirus”, spune Răducanu Bungău, potrivit radiotimisoara.ro.

Adrian Manta, reprezentantul Spitalului “Victor Babeș”, susține că membrii secției de votare ar fi beneficiat de toate măsurile de protecție sanitară. Manta susține că aceștia ar fi beneficiat, inclusiv, de combinezoane. În plus, urna ar fi fost dezinfectată.

„Dacă de la Secția 163 ar fi venit urna mobilă, personalul care ar fi venit cu urna ar fi fost îmbrăcat în combinezoane, cu ochelari, cu vizieră, mănuși, tot ce ține de protecția celui ce intră în saloane cu urna mobilă.

Te-ar mai interesa: Cinci simptome neobișnuite ale cancerului de sân p...

La momentul votului, la ieșire, ei sunt așteptați să fie dezbrăcați conform instrucțiunilor. Iar urna mobilă este nebulizată, dezinfectată, pentru a nu avea probleme când merg înapoi în secție și a număra voturile. Avem o grijă deosebită de cei care intră la pacienți. Indiferent că sunt ai noștri sau sunt din afară”, spune Adrian Manta, pentru sursa citată.