miercuri, februarie 8, 2023

Brian May, chitaristul trupei Queen, momente de cumpănă, după ce a fost testat pozitiv cu Covid. „E ca cea mai groaznică gripă pe care poți să ți-o imaginezi”

Brian May, fondatorul celebrei trupe Queen alături de Freddie Mercury şi Roger Taylor, a fost testat recent cu Covid. Acesta le-a transmis fanilor săi să fie foarte precauți și să respecte toate măsurile de prevenție recomandate de specialiști.

Te-ar mai interesa: Colesterolul ridicat: iată 10 semne de avertizare...

Bri with Day 7 Covid Test

Brian May, chitaristul trupei Queen, momente de cumpănă, după ce a fost testat pozitiv cu Covid. „E ca cea mai groaznică gripă pe care poți să ți-o imaginezi”

„Da. Ziua şocantă a venit într-un final şi pentru mine. Temuta linie dublă roşie. Şi da, au fost câteva zile cu adevărat oribile, dar sunt ok. Vă rog să aveţi mare grijă acolo, oameni buni. Chestia asta e incredibil de transmisibilă” a mai scris legendarul chitarist al trupei Queen.

Din păcate, Brian May și soția sa, actrița Anita Dobson, au avut de o formă destul de gravă a bolii, după cum chiar acesta a mărturisit.

„Recunosc că am avut parte de două zile îngrozitoare. E ca cea mai groaznică gripă pe care poți să ți-o imaginezi, în care nu mai ai nici un gram de energie. Nu fac aceste destăinuiri pentru a atrage simpatia oamenilor, ci m-am gândit că așa pot să-i avertizez pe toți cei care mă urmăresc.

Te-ar mai interesa: Diagnostic dificil pentru Elena Gheorghe: După 2 s...

Amândoi, și eu și soția mea, am fost într-o stare proastă, mai ales eu. Mă simțeam jalnic și pur și simplu nu mai voiam să vorbesc cu nimeni, nici măcar nu puteam să mă ridic din pat. Capul mi-era vraiște, și nu mai vorbesc de toate simptomele gripei și de tusea cumplită”, a povestit chitaristul.

„Nu vă fie frică, există viață după Covid!”

Brian may este cu atât mai uimit de forma gravă de Covid pe care a avut-o, cu cât a fost extrem de atent pe toată perioada pandemiei. Acesta le-a spus fanilor săi că, practic în ultimile 20 de luni, a sta mai mult retras, împreună cu soția sa, reducând ieșirile în public la minimum.

Te-ar mai interesa: Mărturia sfâșietoare a unei românce stabilite în T...

Celebrul chitarist s-a vaccinat cu trei doze Pfizer și, mai mult de atât, respectă cu sfințenie măsurile de prevenție. Chitaristul a dezvăluit că, cel mai probabil, a luat virusul la aniversarea unui prieten, la care a fost cu soția lui, Anita Dobson. Muzicianul a explicat că a fost prima oară când a lăsat „garda jos”. Toți invitații, despre care știa că vor fi vaccinați sau cu teste anti-Covid negative, nu au purtat mască.

Te-ar mai interesa: Mesajul unui medic despre preotul care se zbate în...

„Am fost, totuși, și, privind înapoi, poate că am luat decizia greșită. Îl puteam vedea cu altă ocazie, dar asta e istorie acum. Părea un eveniment sigur, ai test negativ, deci ce putea să meargă rău? Credeam că suntem într-o bulă sigură, așa că nu am purtat măști”, s-a confesat Brian May fanilor săi.

Din fericire, May se simte mai bine, acesta mărturisind ulterior că starea sa de sănătate este mult mai bună.

Te-ar mai interesa: Dietă veche, cu ouă și vin! Cel mai bizar și efici...

„Simt că sistemul mei imunitar, cu ajutorul celor trei doze Pfizer pe care le-am făcut, câștigă lupta împotriva invadatorului. Așa că nu vă fie frică, există viață după Covid! Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere”, a scris Brian May pe contul său de Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private