joi, ianuarie 21, 2021
Tănasă Sabina

Pe măsură ce îmbătrânim, părul nostru tinde să-și piardă puterea și începe să slăbească la nivelul foliculului. Observați tot mai mulți păr pe perie de fiecare dată când vă pieptănați? Căderea părului în cantitate excesivă necesită atenție și tratament imediat.

Dar cât de mult este normală căderea părului? Care este principalul motiv pentru căderea părului? Când ar trebui să consultați un dermatolog? Ce trebuie să aveți în vedere înainte de a merge la diverse tratamente la salon? Iată câteva întrebări legate de îngrijirea părului pe care le avem cu toții.

Previne căderea părului

Dr. dermatolog Geetika Mittal răspunde la toate aceste întrebări și nu numai. De asemenea, ea împărtășește câteva sfaturi și trucuri foarte ușoare de îngrijire a părului pentru a menține o coamă frumoasă și sănătoasă. Vorbind cu Sipping Thoughts, ea recomandă, de asemenea, să nu mergeți pentru suplimente și tratamente pentru păr fără a înțelege cauza principală a căderii părului.

Potrivit acesteia, căderea părului se poate datora unor deficiențe nutriționale sau a unei afecțiuni de bază, cum ar fi hipotiroidismul.

Dr. Mittal recomandă, de asemenea, să mergeți la un tratament de condiționare profundă înainte de a obține orice fel de culoare a părului.

Cele mai importante 5 sfaturi pentru prevenirea sau reducerea căderii părului sunt:

  • Aveți o dietă sănătoasă.
  • Mănâncă grăsimi bune în timpul iernilor.
  • Consumați legume verzi și sfecla.
  • Faceți analize de sânge și, dacă este necesar, luați suplimente.
  • Mergeți la dermatolog înainte de a fi prea târziu.