marți, aprilie 20, 2021

Rod Stewart și lupta sa cu cancerul, neștiută de nimeni. Ce spune artistul după doi ani de zbatere zinică împotriva nemilosului diagnostic. Mărturisire emoționantă după doi ani de luptă crâncenă și secretă

cu acest cancer devastator

Sir Rod Stewart a dezvăluit că s-a vindecat de cancer de prostată după doi ani în care a urmat în secret un tratament împotriva acestei afecţiuni, relatează luni Press Association.

Cântăreţul britanic în vârstă de 74 de ani, diagnosticat în 2017 cu cancer în fază incipientă, a fost declarat vindecat în luna iulie.

Rod Stewart a dezvăluit informaţii despre boala de care a suferit în timpul unui eveniment de strângere de fonduri pentru The Prostate Project şi European Tour Foundation, organizat în weekend în Surrey.

Vorbind alături de unii dintre foştii săi

colegi din trupa Faces, Kenney Jones şi Ronnie Wood, Rod Stewart a lansat un apel către toţi bărbaţii pentru a face vizite la medic în vederea depistării precoce a acestei afecţiuni.

Cântăreţul a declarat că analizele regulate l-au ajutat să identifice cancerul de care suferea în faza iniţială, ceea ce i-a îmbunătăţit şansele de a intra în remisie.

”În urmă cu doi ani am fost diagnosticat cu cancer de prostată. Nimeni nu ştie despre asta, dar m-am gândit că a venit timpul să spun tuturor. M-am vindecat acum, doar pentru l-am tratat din timp”, a precizat artistul. Tată a opt

copii, Rod Stewart a adăugat că în timpul tratamentului a continuat să aibă o atitudine pozitivă şi să râdă.

”Trebuie neapărat să mergeţi la doctor”, a declarat el potrivit Mirror.

Ultimele stiri

Parteneri