vineri, iunie 9, 2023

Carmen Harra susține că un medicament care a tratat malaria în 1883 e foarte bun și în tratarea Coronavirusului.

„Coronavirus este un virus care are simptomatologie similară cu răceala-influența, cele două virusuri se manifestă aproape similar.

Diferența este că Coronavirus se manifestă cu febră, tuse și dificultate în respirație, pentru că atacă organele centrale și este foarte periculos, dar și pentru că produce colapsarea organelor vitale.

Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice față de răceala propriu zisă, de virusurile cu care noi suntem obișnuiți și pe care știm să le tratăm, gripa etc, le tratăm cu tot felul de medicamente.

Carmen Harra: Există însă o medicație descoperită în 1883

Există însă o medicație descoperită în 1883 care tratează malaria și acest medicament este foarte bun în tratarea Coronavirusului. Se numește Chloroquine. Este medicamentul care a tratat malaria în 1883.

Nu știu de ce se creează atâta panică în jurul Coronavirus, pentru că este mai puțin periculos decât gripele de care știm și care produc atâtea nenorociri și pot chiar omori oamenii.


Eu nu văd așa o catastrofă

S-a produs panică pentru Coronavirus pentru că nu se știe exact tratamentul acestuia. Ce pot să spun este că eu nu văd așa o catastrofă, e doar panică, frică care s-a infiltrat în oameni”, spunea Carmen Harra despre coronavirus, potrivit Unica.

Este periculos pentru oamenii mai bătrâni

„Oamenii sănătoși pot lua virusul, să devină purtători de virus și să nici nu aibă simptome. Este periculos pentru oamenii mai bătrâni, peste 65 de ani, oamenii peste 70-80 de ani, care au sisteme imunitare mai proaste sau slăbite, sunt cei care sunt afectați. Eu nu întrevăd o nenorocire mare în acest virus, în timp.

PREZICE EVENIMENTELE KARMICE MAJORE DIN TOATĂ LUMEA

De-a lungul timpului a devenit cunoscută în întreaga lume datorită prezicerilor pe care le-a făcut. Despre Carmen Harra se spune că „prezice evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acurateţe de 90%”.

Mulţi sunt cei care îşi amintesc de evoluţia ei muzicală, în cadrul Trio Express şi mulţi sunt cei care ştiu despre darul ei de a face premoniţii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private