marți, martie 21, 2023

Carmen Șerban este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. Cu toate că mereu este cu zâmbetul pe buze atunci când este în lumina reflectoarelor, puțini știu drama prin care artista a trecut. Aceasta s-a confruntat cu diagnosticul crunt al cancerului.

Carmen Șerban s-a vindecat cu ajutorul credinței

Carmen Șerban a vorbit despre ce a ajutat-o să învingă cancerul. Artista a mărturisit că s-a apropiat extrem de mult de Dumnezeu și a mers la Biserica Nașterii Domnului din Betleem, unde a fost împărtășită chiar de starețul bisericii.

Te-ar mai interesa: De ce nu trebuie să dormi niciodată în același pat...

„De dimineață, la prima oră, la ora 7, eram deja la Biserica Nașterii Domnului Iisus Hristos din Betleem și am avut bucuria și norocul, binecuvântarea, nu norocul, să mă împărtășească chiar starețul. Eu sunt un om care iubește foarte mult și cred foarte mult în Dumnezeu. Îl iubesc pe Dumnezeu și cred în El.

Una din minunile care mi-au schimbat deja viața este, în primul rând, faptul că m-am vindecat de un cancer prin credință. Știți foarte bine povestea mea, fanii mei o cunosc. Într-adevăr, am avut un cancer în urmă cu 11 sau 12 ani, când am fost depistată. Se mărea de la o zi la alta, de la o lună la alta, era galopant cancerul și l-am vindecat într-un an și jumătate doar prin credință.

Te-ar mai interesa: Cele 5 superalimente care ajută la curățarea ficat...

Fără medici, desigur sub monitorizarea medicilor, care nu voiau să îmi administreze tratament medical, ci pur și simplu mă trimiteau să merg la biserică. Eu credeam atunci că au luat-o razna preoții și în gândul meu îi înjuram. Acum m-am vindecat, sunt vindecată, sunt bine și fericită”, a mai completat ea”, a mărturisit Carmen Șerban la Antena Stars.

Carmen Șerban nu avea credință în Dumnezeu înainte să aibă cancer

Artista a mai dezvăluit faptul că în trecut nu avea credință în Dumnezeu, însă după ce a fost diagnosticată cu această boală, și-a dat seama că cel care o va ajuta să se vindece este doar Cel de Sus.

Te-ar mai interesa: Ghidul de supraviețuire pentru a evita dezastrul c...

„Nu eram așa, mai demult, pe vremuri, dar viața și experiențele prin care am trecut și toate cele bune și rele din viața mea mi-au arătat o cale pe care, la început, în urmă cu 12 ani, am urmat-o experimental, fără să cred prea tare, iar apoi când am văzut că într-adevăr există rezultate, din toate punctele de vedere, am decis să rămân pe calea lui Dumnezeu”, a mai dezvăluit cântăreața.

Te-ar mai interesa: NU mai consuma salata în acest fel. Devine dușmanu...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private