luni, octombrie 25, 2021

Actriţa Carmen Tănase a vorbit despre obligativitatea de a prezenta certificatul verde pentru a putea avea acces în anumite locuri sau pentru a lua parte la evenimente. 

Întrebată, la antena 3, ce va face în momentul în care

nu va mai putea dovedi dreptul de intra în anumite locații pentru că nu este vaccinată, actriţa Carmen Tănase a subliniat că atât timp cât este cetățean al acestei țări, unde plătește taxe şi impozite are dreptul să intre oriunde vrea.

”Până nu este lege o să mă lupt cu ei până în pânzele albe”,

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite.

În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care

se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a spus actriţa Carmen Tănase.

Întrebată apoi dacă se va autoizola, Carmen Tănase a spus că nu, ca ea vrea să meargă mai departe numai că prin acest demers o va izola societatea.

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuCertifma. Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege.

Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe”,

a conschis actriţa Carmen Tănase la Antena 3.

 

Ultimele stiri