marți, octombrie 4, 2022

Ce a putut să spună Buhnici despre fetițele de 13 ani. Jurnalistul a comis o gafă în în 2013, când a făcut o glumă proastă despre copilele de 13 ani.

Clipul devenir viral acum pe TikTok îl are în prim plan pe George Buhnici făcând o gluma neinspirată despre fetițele de 13 ani. Până și interlocutorul său îi spune că tocmai ce a făcut o glumă proastă.

Potrivit Antena 3, totul s-a întâmplat în 2013, atunci când George Buhnici filma un review auto alături de un jurnalist.

Te-ar mai interesa: Colesterol ridicat: 5 trucuri simple care curăță î...

Acesta din urmă i-a povestit lui Buhnici o întâmplare: ”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!”.

”La 13 ani ani?” a întrebat George Buhnici. ”Da” a răspuns jurnalistul. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?” a spus Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?” a insistat Buhnici.

”Ce glumă… proastă” a zis cel de la volan. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele” a continuat George Buhnici. ”Sper să taie Daniel asta” a spus jurnalistul de la volan. ”De ce?” întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”. ”Ăăă, nu” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici.

Te-ar mai interesa: Îngrijorător! Bărbat bolnav de gripa aviară, în Sp...

@alecs2127 #foryou #buhnici #wtf ♬ sunet original – alecs27


Scandalul vergeturilor. George Buhnici, declarații halucinante

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…)

Te-ar mai interesa: ”Butonul roșu” pentru pensionari: monitorizare și ...

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră.

Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?” – a spus George Buhnici, stârnind un val imens de intrigi în rândul opiniei publice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private