luni, octombrie 3, 2022

Ce mâncare a primit Lucian Viziru în SPITAL. Artistul le-a vorbit urmăritorilor săi despre condițiile din spitalul în care este internat.

Reamintim că a acuzat recent dureri în capul pieptului și a ales să cheme ambulanța acasă.

Lucian Viziru a sărbătorit Revelionul în spital, iar acum le-a arătat urmăritorilor săi cum este îngrijit în spital, dar și ce mâncare primește.

Ce mâncare a primit Lucian Viziru în SPITAL: „Am primit astăzi o supă. Fără sare, fără piper. Și astăzi la prânz am primit un pilaf, care nu arată rău, o jumătate de pulpă de pui. Dar cu siguranță nu are sare. Asta mi-a gătit soția mea, Ema. Și astea sunt legume la grătar, tot cu pilaf de ăsta, mi-a trimis aici supă de legume, very nice.

Te-ar mai interesa: Tudor Chirilă a fost operat de urgență. Ce a pățit...

Asta am primit acum: mămăligă cu brânză și smântână. Și un iaurt, ceai fără zahăr, bineînțeles. Nu am televizor, am în schimb telefonul, am și laptopul ca să montez materialul, dacă mă simt bine”, a spus Lucian Viziru în videoclip.

„Da, sunt un norocos”

„Îmi cer scuze că apar așa în fața voastră. Eu sunt, în momentul acesta, în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021, adică Revelionul l-am făcut aici, în spital. Da, sunt un norocos. Inițial, s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea spre brațul stâng. La primele analize în ceea ce privește inima, nu știu să vă spun exact, dar mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut, din nou, suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul unde am fost în prima zi. Nu știu ce se va întâmpla, sper să reușesc să plec mâine (n.r. marți, 4 ianuarie) acasă. M-au tratat frumos în spital și le mulțumesc! Dar vreau acasă!”, a spus Lucian Viziru pe contul său de YouTube în filmarea intitulată „Suspect de Infarct! De 4 zile stau în spital”.

Te-ar mai interesa: Aceste simptome pot fi semnele unei boli incurabil...

„Nu m-am simțit bine în ultimele zile. Am avut și atacuri de panică, mă gândeam că… gata… mor. Palpitații am avut ca la balamuc. (…) Sper să reușesc să plec”, a zis Lucian Viziru.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private