Sari la conținut

Ce sa mananci la pranz ca sa slabesti 7 kilograme in 7 zile

Mesele regulate in fiecare zi ajuta enorm de mult la pierderea kilogramelor nedorite. Astfel, daca este indicat ca de cele mai multe ori ziua sa inceapa cu un mic dejun copios si ca mancarea de la cina sa fie cat se poate de usoara si sa nu ingreuneze stomacul, nici pranzul nu trebuie ignorat.

Mai mult decat atat, masa de pranz are o importanta foarte mare in mentinerea siluetei si in scaparea de kilogramele in plus nedorite iar mancarea consumata poate fi decisiva in ingrasarea sau slabirea organismului.

Avand in vedere ca majoritatea oamenilor nu sunt deloc atenti la ceea ce mananca la pranz pot aparea de multe ori complicatii in pierderea kilogramelor in plus, chiar daca sunt respectate mesele de dimineata si de seara.

Insa, exista o serie de reguli care ajuta la pierderea a cel putin 7 kilograme in 7 zile, consumand la pranz doar anumite alimente. Aceasta dieta funcioneaza doar in cazul in care micul dejun este cu adevarat copios, aducand aportul de proteine, vitamine si carbohidrati necesar pe parcursul unei zile intregi iar cina este luata pana in maxim ora 18.00 si consta doar din citrice sau salata. Totodata, mesele trebuie luate la ore fixe iar masa de pranz nu trebuie luata mai tarziu de ora 13.00.

Asa ca iata ce ar trebui sa consumati la pranz timp de 7 zile pentru a pierde 7 kilograme:

Ziua 1: Peste la cuprot cu lamaie. Este indicat consumul oricarui tip de peste si aveti voie sa mancati maxim 500 de grame de carne. Nu se consuma deloc paine sau orice alt aliment bogat in carbohidrati. Dupa masa, este indicat consumul unei cani de ceai verde care este foarte bogata in antioxidanti.

Ziua 2: Carne de vita macra, la gratar, cu rosii proaspete. Este indicat consumul a maxim 600 de grame de carne de vita iar rosii puteti consuma cat doriti de multe. Rosiile contin foarte multi antioxidanti iar carnea de vita macra este foarte bogata in proteine.
Ziua 3: Carne de pui fiarta cu iaurt degresat. Nu se consuma deloc paine iar carndea de pui trebuie sa porvina doar din pieptul animalului. Pot fi consumate maxim 400 de grame de carne de pui si 200 de grame de iaurt. Iaurtul asigura grasimile necesare, care nu au existat in alimentatia de pranz in primele doua zile.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel